23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du klar til at opleve fremtidens kontor?

Der er nu kun lidt over en måned til årets kontoruge i København - og det fejrer vi med et knaldgodt tilbud til dig! Hvis du tilmelder dig årets 'Temauge om indretning af fremtidens kontor', kan du nu få 35 % RABAT på vores 'Kursus om universelt design og tilgængelighed i arkitekturen'! Tilbuddet gælder frem til den 13. marts.

ER DU KLAR TIL AT OPLEVE FREMTIDENS KONTOR?

Så er det nu, du skal booke din billet! Der er nemlig kun lidt over en måned tilbage til Nohrcons inspirerende TEMAUGE OM INDRETNING AF FREMTIDENS KONTOR 2024, d. 16. - 17. april i København, hvor du får indsigt i de nyeste trends og teknologier inden for arbejdspladsdesign.

 

OVERBLIK OVER TEMAUGEN:

16/4: STUDIETUR TIL NYE OG RENOVEREDE KONTORBYGNINGER I KØBENHAVN OG OMEGN

17/4: KONFERENCE OM INDRETNING AF FREMTIDENS KONTOR

 

STUDIETUR TIL NYE OG RENOVEREDE KONTORBYGNINGER I KØBENHAVN OG OMEGN

D. 16. APRIL 2024

KONTORSTUDIETUREN kan du med egne øjne opleve nogle af de nyeste og mest interessante kontorbyggerier, der er åbnet i København inden for de sidste par år - heriblandt hele tre nye projekter i det boomende kvarter, Nordhavn - inkl.:

 

Orienthuset: Fleksibelt kontorhus med fokus på bæredygtighed – Indstillet til DGNB platin-certificering!

Træd ind i en verden af kreativitet og produktivitet, hvor hvert hjørne af Orienthuset er designet med formålet om at fremme samarbejde og effektivitet. De seks etager rummer fleksible kontorlejemål til større eller mindre virksomheder, i alt med ca. 750 kontorarbejdspladser. 

Orienthusets facade består af mursten i hvid-gule nuancer med lyse fuger og gyldne aluminiumsprofiler, der skaber kontrast og tilføjer et strejf af elegance. De præfabrikerede facadeelementer i en tre meter bred rytme skaber en varierende og levende effekt, mens de skrånende facadearealer sikrer optimalt dagslysindfald. 

På taget er der monteret solceller, der forsyner bygningen med en høj grad af grøn energi, hvilket reducerer Orienthusets miljøpåvirkning betydeligt. 

Facaden mod nordvest er beplantet med selvhæftende klatreplanter, der bidrager til det grønne byrum ved kanalen. Dette bæredygtige fokus gennemsyrer Orienthusets design og skaber en harmoni mellem arkitektur og miljø. 

Rundvisning ved Kim Risager, Senior Director, partner og arkitekt, Arkitema Architects

SE PROGRAMMET TIL HELE STUDIETUREN

 

KONFERENCE OM INDRETNING AF FREMTIDENS KONTOR 

D. 17. APRIL 2024

KONTORKONFERENCEN kan du høre nogle af de mest innovative tænkere og eksperter inden for feltet, der vil dele deres erfaringer og viden med dig.

Du bliver præsenteret for nyskabende idéer til indretning af kontorer, der fremmer samarbejde, kreativitet og trivsel blandt medarbejderne. Bl.a. fra Pernille Helms, som er Head of workplace/space planning i 2MOVE.

Pernille arbejder med udvikling og facilitering af nye strategiske arbejdspladskoncepter. Hun har igennem de sidste 15 år hjulpet både offentlige og private arbejdspladser med at implementere aktivitetsbaserede designkoncepter funderet på data og indsigt i den enkelte organisations behov, og med involvering af ledelser og medarbejdere.

På kontorkonferencen holder Pernille det spændende oplæg:

Medarbejdernes reaktion på forandring 

Al forandring er svær, og det gælder også, når medarbejderne skal tage de nye rammer i brug. Det er vigtigt at få skabt et engagement og ejerskab blandt medarbejderne fra starten. Ellers risikerer man, at medarbejderne ikke kan se meningen med forandringen. Der er mange følelser på spil – nogle får måske længere til deres nye arbejdsplads, nogle bliver måske rykket væk fra deres “bedste ven” på kontoret. 

Hvordan skaber man den brændende platform? Hvordan får man succes med de nye rammer og forandringsledelse? Hvilke faldgruber risikerer ledelsen at rende ind i? Og hvordan kan ledelsen åbne op for at imødekomme kritikken?

Oplæg v/ Pernille Helms, head of workplace/space planning, 2MOVE

SE HELE PROGRAMMET TIL KONFERENCEN

LÆS MERE OM NOHRCONS TEMAUGE OM INDRETNING AF FREMTIDENS KONTOR 2024

 

OBS: TILMELD DIG KONTORUGEN, OG FÅ 35 % RABAT PÅ NOHRCONS:

KURSUS OM UNIVERSELT DESIGN OG INKLUDERENDE ARKITEKTUR

D. 11. APRIL I KØBENHAVN

NB. Tilbuddet gælder frem til d. 13. marts - også hvis du allerede er tilmeldt kontorugen. Benyt rabatkoden: kontorunivers

 

SE ALLE NOHRCONS ØVRIGE ARRANGEMENTER INDEN FOR BYGGERI OG UDBUD:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.062