23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Concept Living bygger nye kontorlokaler til Psykiatrisk Center Ballerup

Modulproducenten Concept Living står bag nyt kontorbyggeri til Psykiatrisk Center Ballerup, som skal give medarbejdere mere plads, når et nyt forskningsprojekt i fedme sættes i gang.

Concept Living, der er søstervirksomhed til ABC Pavilloner, skal opføre et nyt 280 kvadratmeter modulbyggeri til Psykiatrisk Center i Ballerup. Byggeriet skal ende ud i en permanent kontorbygning, som skal give medarbejderne på det psykiatriske center mere plads, når et nyt forskningsprojekt i fedme løber af stablen senere i år. Byggeriet er startet, og man forventer, at det vil stå færdigt allerede til sommer.

Byggeprojektet er en del af det strategiske partnerskab ”SammenHoldet”, som indeholder bygge- og renoveringsopgaver i hovedstadsområdet over en længere årrække.

Modulbyggeri muliggør ekstra etage
Med mere end 20 års erfaring inden for modulbyggeri er Concept Living vant til at tilpasse sig kundens behov og ønsker. Derfor gav det ingen grund til bekymring, da bygherre kom med et særligt ønske til den nye kontorbygning.

- Bygherre har ønsket, at det er muligt at tilføje en førstesal, hvis der bliver behov for yderligere kontorpladser i fremtiden. Derfor skulle vi finde en løsning, som muliggjorde en tilføjelse af en ekstra etage, uden det blev for omkostningstungt i den anden ende, og her viste modulbyggeriet sig som et oplagt valg, siger Torben Rørmose Stadsholt, projektleder hos Concept Living, og uddyber:

- Vi har opbygget et flot referencekatalog med præfabrikeret modulbyggeri af både kontorlokaler og institutioner i hele landet gennem velafprøvede metoder, og det kræver derfor heller ikke mange justeringer for at klargøre et byggeri til en ekstra etage i fremtiden eller endda gøre det muligt at flytte byggeriet til en ny lokation, forklarer Torben Rørmose Stadsholt.

Byggeri står klar til sommer
Produktionen af modulerne blev sat i gang i starten af 2023, og lokalerne forventes allerede at stå klar til brug i juni.

- I byggeriet af de nye lokaler i Ballerup har vi trukket på al vores erfaring, og det er blandt andet også derfor, at vi kan aflevere projektet blot fire måneder efter, vi går i jorden på byggepladsen. Men det er også en vigtig faktor, at vi bygger modulerne i opvarmede haller, så det ustadige danske vejr skaber så få hindringer som muligt, siger Torben Rørmose Stadsholt.

Udover kontorlokalerne anlægger Concept Living også et parkeringsområde i tilknytning til bygningen.

ABC Pavilloner A/S
Fundervej 44
7442 Engesvang
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21637076
P nummer: 1005084503

Kontaktperson

Edel Friis
Marketing, Kommunikation & It
+45 73708380 ef@abcpavilloner.dk

Send til en kollega

0.097