23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny salgschef hos Door System A/S

Door System A/S har ansat Søren Rahbek som ny salgschef. Søren afløser Mads Borne der i 6 år har været tilknyttet som salgsansvarlig for døre- og portproducenten i Hasselager.

Door System har pr. 6.4.2010, ansat Søren Rahbek som ny salgschef. Søren kommer fra en stilling som kædechef for Kitchn, og har i en årrække solgt køkkener til de Skandinaviske markeder.

"Det har været vigtigere for os at finde den helt rette person, med en god teknisk indsigt, frem for en branchekendt!" Siger direktør Preben Søndergaard. "Vi har hos Door System en holdning til at tænke nyt, og det mener vi at Søren kan bidrage til, med sin baggrund i en helt anden branche."

"I en overgangsfase vil "den gamle" salgschef, Mads Borne, hjælpe Søren Rahbek igang, så vi tror på at overgangen bliver uden de store problemer!" Siger Preben Søndergaard.

"Det er naturligvis ærgeligt at Mads forlader dagligdagen hos os, men samarbejdet fortsætter på bestyrelsesniveau. På den måde er vi sikre på, at de seneste års kraftige vækst fastholdes og samtidig styrker vi organisationen med friskt blod!" Slutter Preben Søndergaard.

Mads Borne fortsætter hos den danskejede internationale leverandør af industrielle gulvmaterialer, Ulfcar International, på Fyn pr. 1.5.10

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Send til en kollega

0.063