23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tidligere landsholdsbryder har greb om leveringen

Når Rentas entreprenørmaskiner, lifte, containere, trafikværn, stilladser, pladevibratorer og meget andet skal leveres ud til kunderne, så er det blandt andre Ahmed Iskandarani, der træder i aktion.

Når Rentas entreprenørmaskiner, lifte, containere, trafikværn, stilladser, pladevibratorer og meget andet skal leveres ud til kunderne, så er det blandt andre Ahmed Iskandarani, der træder i aktion.

Med base i Hvidovre-afdelingen kører den 30-årige chauffør på det meste af Sjælland og leverer og henter grej til byggepladser, renoveringsprojekter, vejanlæg etc.

Med en fortid som blandt andet vognmand og flyttemand er Ahmed Iskandarani en yderst erfaren chauffør, men skiftet fra varebiler til Rentas 15 tons Scania ladvogn med 28 tonsmeter kran er lidt af et fagligt højdepunkt.

- Jeg har altid drømt om at køre lige præcis den vogn, jeg har nu, især efter jeg fik krancertifikat. Der er jo næsten ikke en opgave, jeg ikke kan klare indenfor 15 meters rækkevidde. Jeg elsker jobbet og er stolt af det, jeg laver, konstaterer han.

 

Dejlige kunder

- Der er mange ting jeg nyder ved mit job! Der er blandt andet det helt suveræne samspil med kunderne. Vi har nogle dejlige kunder, som virkelig sætter pris på, når man kommer. En sjælden gang kan der naturligvis ske misforståelser, for eksempel hvis en lift er lidt for bred til en indgang. Men så får vi det selvfølgelig løst - og jeg har altid en kæmpe pose bolsjer i bilen, så jeg kan forsøde dagen for håndværkerne, griner Ahmed Iskandarani.

Han holder også meget af afvekslingen mellem at skulle manøvrere på smalle gader i villakvarterer eller i København og så de lange ture ud på Sjælland med podcast i højttaleren.

 

Gode udfordringer

Et andet stort plus ved arbejdet er ifølge den 30-årige de mange interessante, faglige udfordringer. For det er ikke altid "bare lige" at læsse tonstunge gravemaskiner eller at krane 20 fods containere på plads.

- Jeg glæder mig ofte helt vildt til dagens opgaver, selv om det måske lyder sjovt. Jeg står tit alene og skal finde de rigtige løsninger, og der må jeg ind i mellem tænke ud af boksen og både bruge hovedet og min fysik. Det er en god følelse, når en vanskelig opgave er godt overstået, forklarer han.

Fysik har Ahmed Iskandarani i øvrigt masser af - han er tidligere landsholdsbryder og holder i dag formen ved lige med brasiliansk jiu jitsu.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.062