23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få bedre styr på udbudsmaterialet og evalueringsgrundlaget på Nohrcons kurser

I en ny kendelse fra Klagenævnet for Udbud er en forbigået tilbudsgiver blevet tildelt en erstatning på 1 mio. kr. Som kendelsen viser, er det ekstremt vigtigt at have styr på sine mindstekrav og udbudsmaterialet i det hele taget - samt evalueringen! Og det er lige præcis dét, der er i fokus på Nohrcons intensive kurser.

Forud for tildelingen af erstatningen til den forbigåede tilbudsgiver, havde Klagenævnet for Udbud slået fast, at ordregiveren bl.a. havde handlet i strid med ligebehandlings- og gennemsigtighedsprincippet i udbudslovens § 2, samt udbudslovens § 159, stk. 2 og stk. 3, ved at tildele kontrakten, uden forinden at verificere om den valgte tilbudsgiver opfyldte minimumskravene til egnethed.

Resultatet blev altså en erstatning på 1 mio. kr. - og kendelsen er en påmindelse om, at selv de mindste detaljer kan have stor betydning, når man beskæftiger sig med offentlige indkøb og udbud.

 

På Nohrcons intensive kurser for praktikere får du indblik i, hvad du skal være ekstra opmærksom på, når du udarbejder udbudsmaterialet, samt grundlaget for evaluering af de indkomne tilbud - i henhold til de offentlige udbudsregler:

 

SÅDAN LAVER DU UDBUDSMATERIALET

D. 18. - 19. APRIL I KØBENHAVN

 

Sagt om kurset:

"Ofte går jeg fra kurser med indtryk af, at udbyttet ikke har stået mål med den investerede tid. Det er langtfra tilfældet her, hvor jeg har haft min chef i telefonen allerede i bilen på vej hjem, for at dele min begejstring."
Jim Nielsen, Boligforeningen AAB

 


POINT- OG EVALUERINGSMODELLER I PRAKSIS

D. 14. MAJ I KØBENHAVN

 

Sagt om kurset: 

"Fremragende formidling."
Lasse Bernhard Pihl Olsen, Banedanmark

 

DER ER 'TILMELD 3 PERSONER, BETAL FOR 2'-RABAT - INDTIL 6 UGER FØR!

 

UNDERVISER PÅ BEGGE KURSER:

Hvis vi selv skal sige det, så er Mikala Berg Dueholm fra DLA Piper Advokatpartnerselskab klart landets bedste underviser i udbudsret for praktikere.

Hun er nemlig både fagligt skarp - samt formidlingsstærk - med et vågent øje for at omsætte (lidt tør) teori til spændende praksis gennem masser af konkrete eksempler og cases.

Men du kan se, hvad flere tidligere kursister siger, hvis du ikke tager vores ord for det - inde på kursussiderne på vores hjemmeside.

 

OBS: KURSERNE KAN OGSÅ TAGES SOM EN DEL AF NOHRCONS:

CERTIFICERING I UDBUDSRET

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.078