23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DGNB opgaverne håndteres med særlig ekspertise

Vi lægger vægt på at integrere principperne fra et tidligt stadie af projektet og følge dem kontinuerligt gennem hele byggeprocessen i vores tilgang til DGNB-certificering.

Frandsen & Søndergaard har siden 2017 været pionerer inden for DGNB-certificering, og vores engagement i bæredygtigt byggeri er dybt forankret i virksomhedens DNA. Vi har et dedikeret team af uddannede DGNB-auditorer og konsulenter, der samarbejder på tværs af vores projekter for at sikre en stringent og effektiv implementering af DGNB-standarden.

I vores tilgang til DGNB-certificering lægger vi stor vægt på at integrere principperne fra et tidligt stadie af projektet og følge dem kontinuerligt gennem hele byggeprocessen. En af nøgleelementerne i dette system er behovet for at fokusere på processen og identificere klare visioner og mål fra starten. Ved at gøre dette kan vi sikre en optimal implementering, hvor risikoen for fejl og mangler minimeres, og hvor projektet opnår den højeste standard for bæredygtighed.

I vores seneste projekt, hvor vi samarbejder med Thormann.as om opførelsen af etagebyggeriet i Vallensbæk, er DGNB-certificeringen en central del af vores tilgang. Vi stræber efter at skabe et miljøvenligt og bæredygtigt boligkompleks, hvor beboernes trivsel og omgivelsernes påvirkning reduceres til et minimum.

Vores dedikation til DGNB-certificering er ikke blot et udtryk for vores engagement i bæredygtighed, men det er også et løfte om at levere byggerier af højeste kvalitet, der opfylder de strengeste standarder for miljømæssig og social ansvarlighed. Hos Frandsen & Søndergaard tror vi på, at bæredygtigt byggeri ikke kun er fremtiden - det er også nøglen til at skabe sundere og mere livskvalitet for kommende generationer.

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.062