23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan vælger du den ideelle totalleverandør i teknikbranchen

At vælge en totalleverandør kan betyde en mere strømlinet og integreret forsyningskæde samt muligheden for omkostningsbesparelser. Men hvordan vælger man den rette? Det giver Jørgen Glensgaard, indkøbs- og markedschef i Sanistål part of Ahlsell (automation og teknik) sit bud på her.

Kend dine behov 
”For at sikre det bedste match med dine produktioner og arbejdsopgaver anbefaler jeg at vælge en leverandør, der tilbyder et bredt udvalg af produkter, som passer til dine specifikke behov. Især ved arbejde med avancerede teknologier er kvalitet, holdbarhed og standarder afgørende faktorer. Jo bedre udstyret passer til dine behov, jo mere får du ud af udstyret, og jo bedre resultater kan du skabe”, siger Jørgen Glensgaard.

Gå efter fleksible løsninger
”Pålidelig levering er afgørende for en effektiv forsyningskæde. Fleksible leveringsmuligheder, såsom dag- og natlevering, hastelevering og levering til specifikke geopositioner sikrer derfor, at processen aldrig går i stå. 
Overvej også en totalleverandør, som kan være med til optimere jeres forretning ved at stå for lagerstyringen af de varer, som er essentielle for jeres produktion, fx personlige værnemidler, værktøj, batterier, skruer eller kemi. På den måde har I altid relevante produkter tilgængelige, og I skal aldrig tænke på at bestille eller fylde op. Det kan spare jer masser af tid og administration”, siger Jørgen Glensgaard..

Vælg en totalleverandør med know-how
”Undgå totalleverandører, der mangler erfaring og som udelukkende leverer standardløsninger. Vælg en leverandør, der er opdateret og har en vis know-how, da selv små justeringer i arbejdsgangene kan have stor indflydelse. Det er afgørende at have en partner, der kan tilbyde vejledning og indsigt i markedet. 
Når vi som totalleverandør kan tilbyde vejledning og indsigt i markedet for mange forskellige produkter, så skyldes det en kombination af vores interne specialister og et tæt samarbejde med nogle af de stærkeste producenter i markedet”, siger Jørgen Glensgaard. 

Sørg for, at de lytter
Til sidst er det vigtigt at vælge en totalleverandør, som sætter sig grundigt ind i din forretning og bidrager til løbende udvikling. Det skal være et samarbejde, som skaber værdi både nu og i fremtiden. Det kræver indsigt og engagement at skabe de bedste resultater, " siger Jørgen Glensgaard.

Om Sanistål part of Ahlsell
Sanistål part of Ahlsell er blandt andet totalleverandør inden for hydraulik, pneumatik, indutrislanger, transmissionsprodukter, procesventiler og lejer til industrien og supporterer deres kunder i alt fra valg af produkter til installation og forbrug. Sanistål part of Ahlsell tilbyder desuden optimering af hele kundens værdikæde med deres intelligente lagerløsninger. 

Læs mere om Sanistål som totalleverandør i industrien

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Kontaktperson

VB
Vibeke Bengtsson
Senior Content Consultant
+7976 61677976 vnb@sanistaal.dk

Send til en kollega

0.062