23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velosit talentet, Anna Behnsen, med stærk sæsonstart

Velosit Danmark støtter unge eliteidrætsudøvere. Direktør Nikolaj Sørensen, tidligere elitecykelrytter, understreger vigtigheden af sponsorater. Firmaet er stolt af golfspiller Anna Behnsen, som opnåede top 10 i en international turnering i Portugal og rykkede 60 pladser op på verdensranglisten, samt kvalificerede sig til at repræsentere Danmark.

Hos Velosit Danmark betyder det meget for os som virksomhed, når vi kan hjælpe og støtte unge mennesker mod deres drømme inden for eliteidræt.

Vores direktør, Nikolaj Sørensen, ved, som gammel elitecykelrytter, hvor meget et sponsorat kan gavne og være medvirkende til udvikling i hverdagen.

Det er bl.a. også derfor, at vi som virksomhed ønsker at bidrage og give retur til vores unge sportstalenter. Og vi indrømmer gerne, at vi bliver ekstra stolte, når vores unge talenter, golfspiller Anna Behnsen og speedwaykører Emil Eis, brillierer.

Top 10 placering i international turnering I denne omgang var det Anna Behnsen, der leverede en super stærk sæsondebut i Portugal.

Anna har netop deltaget i sin allerførste turnering, hvor hun på et wildcard fik mulighed for at deltage i Portuguese International Ladies Amater Championship, som er én af de allerbedste internationale turneringer for amatører. Og hvilken turnering det blev for super dygtige Anna. Hun lavede personlig rekord og gik -7 uden en boogie op til finalen.

I finalespillet formåede hun at ende på en 10. plads. En placering, der også resulterede i, at Anna rykkede 60 pladser op på amatørverdensranglisten! Sidst men ikke mindst leverede Anna også flot spil på årets første landsholdssamling. Her spillede hun så stærkt, at hun kvalificerede sig til at repræsentere Danmark ved en turnering i april. Endnu en sej milepæl for hende.

Det er bestemt ikke en undervurdering, når vi siger, at vi hos Velosit Danmark er super stolte af vores unge golftalent.

Velosit Danmark ApS
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41635576
P nummer: 1026208587

Kontaktperson

NS
Nikolaj Sørensen
ns@velosit.dk

Send til en kollega

0.063