23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialiseret Rådgivning: Kloakering og Anlæg

Vores specialiserede rådgivningstjenester omfatter alt fra vurderinger og projektering til tilsyn og opfølgning af kloaksystemer, der spænder over industrielle komplekser, laboratorier og hospitaler.

Vi kombinerer årtiers erfaring med den nyeste viden og en praktisk tilgang, der gør visioner til virkelighed. Uanset om det drejer sig om myndighedsbehandlinger, regn- og spildevandshåndtering, eller projektering af afløbssystemer, kan vores veluddannede og erfarne medarbejdere hjælpe med at nå dine mål.

Eksempel på et igangværende projekt vi arbejder med kloak og anlæg er: 

Friplejehjem i Støvring, hvor et banebrydende projekt inden for ældrepleje er ved at tage form. Dette initiativ har til formål at hæve standarden for pleje og velvære for ældre borgere.

Projektet inkluderer opførelsen af imponerende 30 plejeboliger samt fællesfaciliteter, der er skabt med det formål at skabe et hjemligt og behageligt miljø for de ældre beboere. De såkaldte ‘Leve-Bo’ områder i projektet er designet til at fokusere på to køkkener, der fungerer som hjertet af pædagogiske aktiviteter og det sociale fællesskab blandt plejehjemmets beboere.

Projektet omfatter også oprettelsen af 4 boenheder, herunder 2 enheder med 7 boliger hver og 2 enheder med 8 boliger hver.

Læs mere her

Få et indgående kendskab til din byggegrund for at minimere risici og ubehagelige overraskelser under projekterings- og udførelsesfasen. Vi arbejder metodisk med anlægsarbejdet og sikrer, at alle faktorer tages i betragtning, så din byggegrund udnyttes optimalt.

Når det handler om regn- og spildevand, er vi eksperter i alt fra vand i haven til komplette afløbssystemer ved supersygehuse. Vi løser komplekse opgaver som renovering og separering af eksisterende kloaksystemer og projekterer også fedt- eller olieudskiller med komplet myndighedsbehandling. Lad os være din partner og hjælpe dig med at nå nye højder i dit byggeprojekt.

Læs mere her om vores afdeling: kloak & anlæg

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.078