23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian udvider fiberkabelkapaciteten i Australien

For at dække Telstra projekt

Prysmian har med samarbejdspartner Telstra InfraCo annoncerede en udvidelse til Prysmians optiske kabelfabrik i Australien for at kunne dække Telstras behov for fiberkabler til dets intercity-fibernetværk.

"Intercity-fibernetværksprojektet vil fremtidssikre Australiens tilslutningsbehov de næste 20+ år. Vi har allerede lagt hundredvis af kilometer kabler over hele landet og er påbegyndt planlægningen af flere nye fiberruter, så alle hovedstæder på fastlandet bliver forbundet,” udtaler Brendon Riley, Telstra InfraCo CEO.

Udvidelsen af fabrikken beliggende i Dee Why i New South Wales, er en integreret del af Telstras projekt såvel som en investering i den nationale vækst, tilslutningsmuligheder og digitale velstand. Kabeldesignet bliver unikt australsk og modstandsdygtigt over for barske miljøforhold.

Prysmian, der er en nøglepartner i projektet, har udviklet teknologi, der kan forbedre og øge produktionskapaciteten af lokalt fremstillet fiberkabler til Telstras intercity-fibernetværk. 

"Denne betydelige investering i australsk-baserede kompetencer og fremstilling er resultatet af to års samarbejde om forskning og udvikling. Sammen med Telstra har vi designet et fiberoptisk kabel, der vil understøtte den nuværende og fremtidige efterspørgsel efter højkapacitets fibernetværk med lav latens i Australien,” forklarer Frederick Persson, Executive Vice President Digital Solutions hos Prysmian.

Bæredygtighed var et nøgletema i udviklingen af den ny produktionsteknologi. Det nye fiberkabel design er således 59% mindre og 54% lettere end det tidligere design. Dermed kan der for hele projektet spares CO₂ udledning under kabelproduktion og -transport svarende til cirka 35.000 tons CO2.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.11