23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Økonomi og service er vigtig

Henrik Sørensen er en erfaren mand, når det kommer til byggeprojekter. Han er byggeleder hos tømrer-, snedker- og murerfirmaet P. Winther Jespersen A/S i Skovlunde, og han er sjældent i tvivl om, hvilket grej, der er behov for til byggefirmaets mange forskellige opgaver. Derfor bestiller han som oftest præcis, hvad der skal bruges, når han ringer til Renta.

”Det handler stort set udelukkende om lifte, og her taler vi om bomlifte og edderkoplifte. Nogle af mine kolleger kan være lidt mere i tvivl, om hvilken type lift, der er den optimale til opgaven. Så kommer der en liftopmåler ud fra Renta og besigtiger projektet, så det er de rigtige lifte, der kommer. Det er en service, som vi faktisk bruger mere og mere”, fortæller Henrik Sørensen.

 

Netop økonomi og service vejer tungt i P. Winther Jespersens valg af udlejningsfirma. Firmaet er nødt til at stole på, at materiellet er 100 procent i orden og bliver leveret til den rigtig adresse på det aftalte tidspunkt. Sådan har byggelederen oplevet det i den nu halve snes år, han har været i byggefirmaet og dermed haft med først Lohke og nu Renta at gøre.

 

Byggefirmaet P. Winther Jespersen A/S udfører alle typer tømrer-, snedker- og murerarbejde og opererer primært i Nordsjælland og Københavns-området ned til omkring Køge. Der står typisk mellem 60 og 70 medarbejdere på lønningslisten.

 

Virksomheden har en lang og stolt historie bag sig. Efter 75-års jubilæum i maj 2020, går det nu hastigt mod de 80 år, siden Tømrerfirmaet P. Winther Jespersen så dagens lys i Pilestræde i det centrale København 10 dage efter Danmarks befrielse i 1945. Firmaet voksede imidlertid ud af lokalerne og flyttede til større rammer i Nordvest, for siden at udvide med et murerfirma og rykke til den nuværende adresse på Meterbuen 30 i Skovlunde.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.078