23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det er ikke størrelsen

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle Brian Olsen er Rentas depotchef i Hillerød. Han er også klargøringsmand, vaskemand, har kontakt med kunderne både ved start og slut på lejemålene, klarer fakturering – og alt det andet. Hans fire kolleger i Hillerød gør tæt på det samme: Det hele.

”Nogle siger, at vi fem mand i Hillerød laver det samme som 30 kolleger laver i det store depot i Hvidovre. Det er også rigtigt. Med flere folk har de mulighed for at specialisere, så man ikke både skal lave service, vaske og stå for udlejning. Der er stor forskel på, hvad vi i Hillerød laver i løbet af en arbejdsdag, og hvad kollegerne i de store depoter laver. Men vi har det godt med det”, siger Brian Olsen.

 

I Rentas små depoter laver alle alt – lidt firkantet sagt. Det giver meget uforudsigelige arbejdsdage, fordi man løbende løser mange forskelligartede opgaver. Hvis en maskine har et knust lygteglas, skifter man det – uanset om man er depotchef, vaskemand eller noget andet.

 
Fleksible og løsningsorienterede

”Vi kan alle fem lidt det hele. Og vi trives godt med, at alting ikke er det samme hele tiden. Vi er nødt til konstant at være fleksible og løsningsorienterede. Ellers hænger det ikke sammen. I sidste ende handler det hele tiden om at finde gode løsninger, der gør kunderne tilfredse. Det er vi faktisk ret gode til”, siger Brian Olsen.

 

Livet som altmuligmand, tusindkunstner og blæksprutte passer ham godt. Han kom til firmaet, som dengang hed Lohke, i 2008 og havde 15-års jubilæum den 1. august. Han var første mand i Hillerød-afdelingen, som bestod af en skurvogn som kontor, nogle containere til materiel, og en firmabil. I 2010 blev hans første kollega i Hillerød ansat. Han hedder Daniel Hansen og er der stadig og klarer allround-opgaver, lige som de øvrige. Selv om Hillerød-folkene ikke er så mange i antal, har de god plads at røre sig på. Maskinhallen er omkring 500 kvadratmeter, og det udendørs areal er cirka 5000 kvadratmeter. Det giver depotet i Hillerød mulighed for at hjælpe de større depoter, når der typisk op til jule- og nytårsperioden kommer meget materiel hjem, som skal stå godt og sikkert til ind i det nye år.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.125