23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyttige tips og tricks til dig på Rentas Youtube

Hvordan er det liiiige – det dér med at nivellere støttebenene på en Hinowa-edderkoplift? Hvordan vælger jeg den rigtige frekvens på kabelsøgeren? Jeg har lejet en Hilti-betonsliber, men glemte at spørge om, hvordan jeg justerer den til at slibe tæt på en væg – hvad gør jeg?

Spørge-Jørgen har kronede dage, hvis man lejer maskiner og grej, som han ikke er vant til at bruge. Og det er helt fint, for der er naturligvis gode svar på det hele.

Renta-folkene hjælper godt på vej med råd og info, når du lejer. Men hvis noget driller, når man allerede har lejet materiellet og står klar til at gå i gang med opgaven, er der ofte hjælp at hente på Rentas YouTube-kanal. Her er tips, tricks og inspiration til at gøre mange problemer til løsninger.

Det er både Renta-medarbejdere og nogle af vores leverandører, der går på YouTube-skærmen med masser af information om, hvordan forskelligt grej fungerer. Og ikke mindst de små fiduser, der giver maskiner og materiel ekstra værdi, fordi der kan hentes professionel hjælp fra specialister.

Den direkte vej til Renta YouTube er https://www.youtube.com/@rentadanmark – her ligger striben af korte, men informative videoer, som i mange tilfælde kan sende dig udenom problemer.

Renta A/S
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29416796
P nummer: 1015270019

Kontaktperson

JR
Jane Rønne
jro@renta.dk

Send til en kollega

0.062