23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundecase: Semiautomatisk montagemaskine sikrer tredobling af produktionsvolumen

ROI-beregning vakte interessen for at investere i en ny maskine, der sikrede, at kunden kunne imødekomme en stigende efterspørgsel på sine produkter i metalindustrien.

Interessen for at investere i en ny maskine hos metalvirksomheden TRECO A/S blev fremkaldt af en ROI-beregning (return of investment) fra Hans Buch. Værdien af investeringen påviste en positiv business case, som nu hjælper kunden med at optimere og effektivisere sine arbejdsgange.

Effektiv montage af bredt sortiment

TRECO A/S leverer totalløsninger inden for plade- og rørbearbejdning. Et af deres ekspertiseområder er montage af PEM® presbefæstelse, som Hans Buch også leverer et bredt udvalg af i mange størrelser, bredder og længder.

Udfordringen

Det er tidskrævende og besværligt med manuelle og opslidende arbejdsgange, når flere forskellige mekaniske komponenter skal bearbejdes i det samme metalemne. Men en investering i effektivisering og optimering koster som bekendt.

Løsningen

Med teknisk rådgivning fra Hans Buch og med en beregning af ROI baseret på data fra TRECO, blev en positiv business case påvist, og metalvirksomheden fik derfor leveret den semiautomatiske montagemaskine Haeger 824™ Window Touch®. 

Denne montagemaskine  har kvalitets- og sikkerhedssystemer indbygget og kan håndtere op til fire forskellige emner, der sikrer, at produktionen kan fortsætte mere uhindret uden at udskifte inputtet fra komponent til komponent.

Resultatet

Mens tidskrævende og opslidende manuelt arbejde reduceres, estimeres det, at TRECO med montagemaskinen fra Haeger kan tredoble sin produktivitet. Det sikrer samtidig en mere ensartethed og høj kvalitet, som både TRECO selv og deres kunder forventer.

Læs hele casen: ”ROI-beregning gav TRECO en effektiv Haeger-løsning

Læs om vores mekaniske løsninger og mekanisk befæstelse

I Hans Buch har vi samlet et overblik til dig over vores mest populære kategorier til dig, der arbejder med mekaniske komponenter og metalbearbejdning. Her finder du f.eks. også udtræksskinner og transporthjul til den brede industri.

Kontakt Hans Buch for teknisk rådgivning eller få hele overblikket her: ”Mekaniske løsninger til mange anvendelsesmuligheder

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med på vores LinkedIn-side og bliv klogere på, hvordan vi arbejder i Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.062