23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se video: BIM-objekter af NJORDs udendørskupler

I samarbejde med ArchiRADAR har GRAPHISOFT Center Danmark udviklet BIM-objekter af den danske designvirksomhed NJORDS udendørskupler.

Flere og flere landskabsarkitekter kaster sig over BIM, og Archicad er – i kombination med LAND4 – mange landskabsarkitekters foretrukne BIM-program. 

Med Archicad følger flere tusinde avancerede parametriske BIM-objekter, der kan tilrettes til at repræsentere alverdens produkter. Nogle gange giver det dog mere mening at benytte produktspecifikke BIM-objekter, der er digitale 3D-udgaver af lige netop det præcise produkt, som du har brug for i dit projekt. 

Nogle af fordelene ved produktspecifikke BIM-objekter er, at de kan konfigureres til produktets variationsmuligheder, materialer og produktspecifikke data, samtidig med at produkterne fremstår med de rigtige størrelser i ens projekt og ser helt korrekte ud på visualiseringer. 

NJORD BIM-objekter for landskabsarkitekter 
I samarbejde med ArchiRADAR har GRAPHISOFT Center Danmark udviklet BIM-objekter af NJORDs kuppelformede pavilloner, SIGNA og TERRA, til Archicad.  

NJORDs kupler er inspireret af naturens egen processer og skaber uderum, hvor ude og inde smelter sammen. De er udført i et biomimetisk design, hvor hexagoner er sammenføjet til en selvbærende og materialeøkonomisk struktur.

NJORDs BIM-objekter er oplagte for landskabsarkitekter, der arbejder med BIM og ønsker indarbejde NJORDs pavilloner i deres landskabsprojekter. De er også relevante for arkitekter, der for eksempel ønsker at indarbejde kuplerne som haver i tagprojekter eller lignende. 

Der er netop produceret en video, der gør dig klogere på de nye BIM-objekter fra NJORD.

SE VIDEO: BIM-objekter fra NJORD.

Gratis Tips & Tricks webinar
Er du interesseret i at vide mere om de nye BIM-objekter fra NJORD? 

Så sæt kryds i kalenderen d. 22. februar, hvor GRAPHISOFT Center Danmark i samarbejde med NJORD afholder gratis Tips & Tricks Webinar om NJORDs kupler og de nye BIM-objekter.

Du møder Andrea Louise Brøndsted fra NJORD, der fortæller om virksomheden, deres produkter og hvorfor de har valgt at lave BIM-objekter til Archicad. Din vært er Thomas Graabæk, indehaver af GRAPHISOFT Center Danmark, der også gennemgår, hvordan BIM-objekterne fungerer i praksis. 

Det er gratis at deltage og du tilmelder dig her → 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.078