23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lær mere om brolægning og få vigtige kompetencer

Kursus som giver dig en dybdegående viden om belægningssten, brolægning og opbygning af bund.

"Belægning med granitsten og fliser - udbud og tilsyn af brolægning i praksis" er et kursus, som er skræddersyet for dig, der er  fagperson inden for byggeri og anlæg og som ønsker at opnå kompetencer inden for brolægning.

Brolægning og opbygning af bund
Vores kursus giver dig en omfattende forståelse for anvendelsen af belægningssten, brolægning og opbygning af bund i byggeprojekter. Uanset om du er en erfaren fagmand eller er ny inden for området, vil du finde værdifuld og praksisnær viden, der vil styrke dine færdigheder inden for befæstelser.

ET UDPLUK AF KURSETSHOVEDPUNKTER:

Bygherrens krav til brolægning
Lær hvordan man opfylder tilsynets og bygherrens strenge krav for at sikre kvalitet i brolæggerarbejdet.

DS 1136 Standard
Dyk ned i Dansk Standard DS 1136:2013 og lær at anvende den som et solidt grundlag for udbud og tilsyn.

Opbygning af bund
Forstå vigtigheden af korrekt udgravning, bundsikring og stabilgrus, samt vejdirektoratets håndbøger og udbudsforskrifter.

Eksempler på bundopbygning
Se konkrete eksempler på bundopbygning til brolægning og hvordan man opnår holdbare belægninger i beton.

Retablering og kvalitetsvurdering
Lær hvordan man effektivt genopretter brolægning og belægning efter ledningsarbejder samt udfører faglige vurderinger i syn og skønssager.

På kurset går vi ud over teorien og giver dig de praktiske færdigheder, du har brug for, for at føre effektivt tilsyn med brolæggerarbejder. Gennem diskussioner, opgaver og erfaringsudveksling vil du blive rustet til at håndtere udfordringer og sikre, at arbejdet udføres i høj kvalitet. Vi lægger vægt på at skabe et dynamisk læringsmiljø, hvor du kan træne den gode dialog mellem bygherre/rådgiver og brolæggermester.

Målgruppe
Vores kursus henvender sig specifikt til medarbejdere i rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer, konduktører og kommunale teknikere, der ønsker at forbedre deres kompetencer inden for brolægning, selvom de ikke nødvendigvis er specialister på området.

 

Tag det første skridt mod større viden inden for brolægning og byggeri ved at deltage i kursuset. Vi ser frem til at hjælpe dig med at nå dine professionelle mål om kvalitetsresultater i projekterne. 

Læs mere her: https://www.vej-eu.dk/da/anlaeg-og-drift/belaegninger-med-granitsten-og-fliser-241064/

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.079