23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vejlovgivning for ikke-jurister

Skræddersyet kursus i vejens anvendelse giver dig praktisk forståelse af komplekse vejlove og regler.

Vejlovgivning er fascinerende men også kompliceret. Også når der er tale om vejlovgivning som er specialviden indenfor vejsektoren. Så hvis du arbejder med de love og regler, som regulerer vej- og infrastrukturområdet, hvis du ikke har en juridisk baggrund, er det værd at se sig om efter viden.

Vi har sammensat et skræddersyet kursus, som giver dig en solid og praktisk forståelse af de relevante lover og regler. Du kommer med på en spændende gennemgang af vejlovgivningen, med særligt fokus på aktuelle og relevante emner som parkering, råden over vej, nye transportformer som el-biler, delebiler og ladestandere m.v.

Du lærer at navigere gennem de komplekse regler om parkering på offentlige og private fællesveje, forstå mekanismerne bag betalingsparkring og grundejernes parkeringsordninger, sådan at du får nødvendig viden og forståelse, så du kan anvende reglerne effektivt i det daglige arbejde.

Du vil også lære, hvordan du effektivt kan adskille den almindelige trafikale anvendelse af veje fra de mere specielle brugsformål som parkering, opladning af køretøjer, og udlejning fra vejarealer. Med disse færdigheder vil du være i stand til at træffe oplyste beslutninger og vurdere indholdet i juridiske beslutninger, som andre har truffet.

Du kommer i berøring med andre spændende aspekter af vejlovgivningen, så som opsætning af reklamestandere og anvendelse af vejareal, råden over vej, og benyttelse af vejarealet i forbindelse med byggepladser.

Kurset giver dig mulighed for at blive ekspert i vejlovgivning for ikke-jurister.
Læs mere her: https://www.vej-eu.dk/da/plan-og-trafik/vejens-anvendelse-244059/

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.063