23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Håndvaske og badekar designet for AXOR af Philippe Starck

Det mangeårige samarbejde mellem AXOR og Philippe Starck byder nu på en serie nye håndvaske og badekar: AXOR Suite. Hvert produkt er lavet i modstandsdygtigt, holdbart SolidSurface-materiale med flydende konturer, præcise rundinger og bløde indersider. Samtidig giver de plads til at udtrykke individualitet med specialfremstillede elementer i form af håndvaskenes beklædte yderside og badekarrets hylde. AXOR Suite produkterne er klar til salg.

AXOR Suite håndvaske
Uanset om den er firkantet eller rund, er AXOR Suite håndvasken et tidløst, universelt og elegant objekt, der imponerer med sine præcise rundinger og den bløde, glatte inderside. På ydersiden beklædes den med metal i mat sort, krom eller en poleret eller børstet AXOR FinishPlus-overflade, der skaber en luksuriøs mulighed for at sætte et personligt præg på badeværelset. ”Nøglebegreberne for fremtiden og bæredygtigheden er lang levetid, transmission og arv. Den nye AXOR Suite håndvask kombinerer metal med SolidSurface – et højteknologisk materiale – og står dermed for lang levetid og elegance. Den er designet til evigheden,” fortæller designer Philippe Starck.

AXOR Suite håndvaskene findes i alsidige runde eller firkantede varianter, der kan monteres på alle vaskeskabe og overflader, som egner sig til en bordmonteret vask. De runde vaske fås i to størrelser med en diameter på 300 mm eller 400 mm. De firkantede vaske fås i størrelserne 285 x 285 mm, 400 x 400 mm og 600 x 400 mm.

AXOR Suite badekar
Størrelsen alene gør badekarret til midtpunktet på de fleste badeværelser. Ved det elegante AXOR Suite badekar har Philippe Starck ikke blot lagt vægt på et tidløst, universelt design men også på materialer med lang levetid. Brugen af SolidSurface, en modstandsdygtig, smudsafvisende overflade af naturlige materialer og ren akrylharpiks, lever op til Starcks krav: ”Designet til evigheden.” Den porefri og rengøringsvenlige SolidSurface er ideel til omgivelser, hvor der er høje krav til hygiejnen. Det store badekar – 1900 x 830 mm – er udformet med lige sider og afrundede ender, og på den luksuriøse hylde er der plads til det, man ønsker at have inden for rækkevidde under badet, hvad enten det er bøger eller kropspleje. De mange forskellige overflademuligheder gør det muligt at matche hylden med de øvrige AXOR-produkter på badeværelset, så der skabes et konsekvent og gennemgående designsprog.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.063