23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Knauf System manual er blevet opdateret – bogen alle i byggebranchen bør have!

Selve manualen, som beskriver vores lette systemer i gips og stål, er blevet 36 sider tykkere. Manualen er udkommet siden 2004 og er løbende blevet opdateret. Dette års version er nummer 9 i rækken og hedder version 1601.

 Denne gang er vores manual omdøbt til Knauf Systemmanual, da alle løsninger fra Knauf Danogips og Knauf Danoline i starten af 2016 blev samlet på én og samme hjemmeside – knauf.dk.

Vi har flere spændende nyheder med som fx Brio gulve, lofter med akustiske ophæng, temperaturregulerende vægge, Sonocare akustikvægge og meget meget mere.

På vores hjemmeside har vi samlet en oversigt over de største ændringer. Find oversigten her

 

LOGISK OPBYGGET

Som altid er manualen delt op i systemafsnit med farvekoder lig systeminddeling på knauf.dk. Der er blevet tilføjet system Energirenovering, som er et nyt system på knauf.dk, der dækker over energibesparende løsninger til fordel for miljø og komfort. Afsnittet vil løbende blive udbygget og i den nye manual, finder du system energirenovering integreret under de enkelte systemer for indervægge og ydervægge.

Bestil din Knauf Systemmanual her

Knaufs akustiske løsninger er stadig samlet i en separat Knauf Danoline manual og kan ligeledes rekvireres på ovenstående link.

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54050313
P nummer: 1003103433

Send til en kollega

0.093