23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bygma i Thisted nærmer sig aflevering

Byggemateriale-koncernen Bygma nærmer sig afslutningen af et ambitiøst projekt med opførelsen af et helt nyt DGNB-certificeret tømmerhandel- og logistikcenter i Thy.

Adm. direktør for Bygma A/S, Klaus Hadsbjerg, har delt indsigt i beslutningen om dette strategiske skridt på deres egen hjemmeside. "Bygma har en fokuseret strategi og et klart og tydeligt koncept rettet mod det professionelle segment. Vi ønsker kontinuerligt at videreudvikle forretningen via både organisk vækst og opkøb, og derfor besluttede vi at igangsætte et helt nyt 'green field-projekt' i Thisted."

Den nøje udvalgte placering af det nye center i Thy afspejlede Bygmas strategiske tilgang. Klaus Hadsbjerg uddyber på deres hjemmeside: "Da Bygma valgte at starte forretning netop i Thy, var det på grund af denne egn's store virkelyst og stærke drivkraft. Bygma har allerede 60 forretninger fordelt over hele Danmark, men dette område var indtil nu en 'hvid plet' på landkortet. Med en professionel tømmerhandel og velfungerende logistik hsr vi mulighed for at nå ud til håndværkskunder i et stort geografisk område i det nordvestligste hjørne af Danmark."

Projektet repræsenterede ikke blot en forretningsmæssig udvidelse for Bygma, men også et engagement i bæredygtighed, som understreges af den kommende DGNB-certificering. Bygma traf et strategisk og bæredygtigt valg ved at udpege Frandsen & Søndergaard som DGNB-konsulent til deres næsten afsluttede tømmerhandel- og logistikcenter i Thy. Frandsen & Søndergaard har vist sig som eksperter inden for bæredygtighedsrådgivning og DGNB-certificering. Deres viden om DGNB-standarderne og erfaring med at navigere gennem certificeringsprocessen har været afgørende.

Frandsen & Søndergaard har også bragt en omfattende forståelse af bygge- og tømmerindustrien med sig. Deres erfaring i lignende projekter har givet dem indsigt i de specifikke udfordringer og muligheder, der var forbundet med opførelsen af tømmerhandels- og logistikcentret.

Læs mere om DGNB her: https://frandsen-sondergaard.dk/dgnb-certificering-for-nybyg-omfattende-renovering%ef%bf%bc/

 


 
 
 

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.062