23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glædelig jul – Nyhedsbrev fra GCDK december ’23

Med december-nyhedsbrevet ønsker vi alle kunder, samarbejdspartnere og venner en glædelig jul og et godt nytår.

Tusind tak til alle jer vi på den ene eller anden måde har været i kontakt med i løbet af 2023 – det har som altid været en udsøgt fornøjelse at levere support, afholde kurser, deltage i konferencer, holde oplæg, afholde webinars, komme på kundebesøg, producere BIM-objekter, afholde launch party, være på LCA-roadshow, være sponsor for Danske Landskabsarkitekter og buildingSMART Danmark.

I årets sidste nyhedsbrev har vi valgt at bringe følgende nyheder:   

Digitaliseringsprisen går til …  
Primo november var der feststemning i Moltkes Palæ, da Licitationen uddelte årets Building Awards. Digitaliseringsprisen gik til DesignLCA, som er vores bud på en BIM.-baseret LCA-beregner, vi har udviklet i samarbejde med Lendager. 

Læs mere om vinderen af Digitaliseringsprisen

Tips & Tricks: Klassificering med CCI og BIMTypeCode
CCI og BIMTypeCode er de nyeste versioner af de to mest anvendte klassificeringssystemer i Danmark og indgår begge i den danske lokalisering til Archicad 27. På december-udgaven af vores Tips & Tricks Webinar, der finder sted torsdag d. 14. december, lærer du at arbejde med klassificering i Archicad.

Tilmelding til Tip & Tricks

AI-rendering i Archicad 
Archicad 27 har fået en ny funktion i beta-version. Det er AI Render, der er visualisering med kunstig intelligens, hvor Archicad laver illustrationer på baggrund af din 3D-model og din beskrivelse af, hvordan du gerne vil have modellen visualiseret. Vi har lavet en video, hvor du lærer at arbejde med AI-renderinger i Archicad.  

Se AI-video på YouTube

(Gen)Se Tips & Tricks om Twinmotion
Twinmotion er oplagt til Realtime-visualisering af dit BIM-projekt fra Archicad, Revit, Rhino eller Sketchup. I dette Tips & Tricks webinar lærer du, hvordan den nye version af Twinmotion 2023.2 fungerer med Realtime Raytracing, Lumen og masser af andre smarte funktioner, som kan gøre dine projekter levende og fotorealistiske.

Se Twinmotion Tips & Tricks

Ny kursusstruktur fra nytår 
Vi har lyttet til jeres feedback angående vores kurser. Derfor lancerer vi primo 2024 tre dages basiskurser og udvider overbygningskurset for landskabsarkitekter. 

Se vores kurser for 1. halvår 2024

 

 

 

 

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.08