23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DGNB-Guld til Nicolinehus B2!

Vi er henrykte over at meddele, at Nicolinehus B2 nu kan pryde sig med den eftertragtede DGNB-guld-certificering.

Ny Milepæl: DGNB-Guld til Nicolinehus B2! 

Vi er henrykte over at meddele, at Nicolinehus B2 nu kan pryde sig med den eftertragtede DGNB-guld-certificering, og det med en imponerende samlet score på 67,63%!

Frandsen & Søndergaard står for ingeniørydelsen på projektet, samt DGNB certificeringen.

Nicolinehus B2, det 11-etagers etagebyggeri på Aarhus Ø, går ud over blot at være et hjem for 60 boliger, butikker og erhvervslokaler; det er også et symbol på vores dedikation til at skabe moderne, bæredygtige boliger.

Designholdet har omhyggeligt formgivet bygningen med forskudte haver, der trækker inspiration fra Aarhus Midtby's charme. Dette designelement tjener ikke kun en æstetisk appel, men understreger også vores forpligtelse til et sundt indeklima med optimal luftkvalitet, akustik og dagslys for alle beboere.

Faciliteter som Markedshallen Nicolinehus og den enestående beliggenhed på Aarhus Ø bidrager yderligere til bygningens tiltrækningskraft. Nicolinehus B2 er mere end bare et sted at bo – det er en oplevelse og en integreret del af det pulserende liv på Aarhus Ø.

Du kan dykke dybere ned i dette banebrydende projekt og udforske dets unikke design ved at besøge: https://lnkd.in/eDvggeyd

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.078