23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scantruck i julestemning med stor maskinauktion

Teleskoplæssere, gravemaskiner, lifte og andre typer maskiner under hammeren

Scantruck gør klar til jul med hammerslag. I dagene op til jul sætter maskinfirmaet adskillige maskiner af alle typer på auktion på internettet, hvor der hverken bliver mindstepriser eller salær på handlerne.

”Vi har altid flere end 300 brugte maskiner på lager. Nu tager vi en juletur rundt imellem dem og håndplukker godt og vel 30 maskiner af alle typer til den store juleauktion. Der bliver tale om både teleskoplæssere, gravemaskiner, lifte og andre slags maskiner”, fortæller salgskonsulent Mikkel Balling hos Scantruck.

Auktionen afvikles online på auktion.scantruck.dk med start den 13. december og hammerslag den 20. december.

”Når hammeren er faldet og de enkelte maskiner har fundet nye ejere, kender køberne prisen med det samme. Auktionen starter uden mindstepriser på maskiner og slutter uden, at der lægges auktionssalær til hammerslagsprisen. Så den reelle pris for købet er den samme som hammerslaget”, forklarer Mikkel Balling.

Foruden de mange brugte maskiner, kommer juleauktionen også til at omfatte brugt tilbehør i form af mandskabskurve, skovle, pallegafler og andet grej.

 

Sixpack med julestemning

”Til at medvirke til den gode julestemning, føler der en sixpack med Hancock Merry Christmas-juleøl med hver handel. Uanset om man har været heldig at få hammerslag på en skovl eller en teleskoplæsser, så er vi klar med seks juleøl”, siger salgskonsulent Mikkel Balling.

Det er ikke nødvendigt at købe maskiner og tilbehør ubeset, selv om jule-auktionen foregår på internettet. Det er muligt at lægge vejen omkring Scantruck og både se, røre og prøve maskinerne både inden og under auktionen. Og i øvrigt også få en kop kaffe og et par julesmåkager.  

 

Gå til auktionen - maskiner og udstyr kan ses fra 1. december.

Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485409
P nummer: 1003713224

Kontaktperson

EB
Else Bach
Marketingkoordinator
+45 96147103 else@scantruck.dk

Send til en kollega

0.063