23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kritisk skillevej: byggebranchens bidrag til den globale CO2-udlejning er en chokerende statistik

Byggebranchen bidrager med mere end 37 % af den globale CO2-udledning, og en ny rapport fra RIB Software afslører det presserende behov for handling for at bekæmpe den stigende udledning af drivhusgasser. Dette er ikke kun en udfordring for byggebranchen, men en nødvendighed for menneskeheden.

Der advares fra eksperter om, at udledningen af drivhusgasser er rekordhøj, derfor er det afgørende at bygge- og ingeniørbranchen formår at sænke CO2-udledningen for at opfylde miljømålene.

 

“RIB’s Bæredygtighedsrapport 2023 tegner et dystert billede af en branche, der har et stort behov for forandring, hvis den vil afbøde skaderne."

René Wolf – Chief Executive Officer, RIB

 

RIB’s bæredygtighedsrapport fra 2023 viser, at byggebranchen lider under nogle utilfredsstillende tiltag for at minimere miljøpåvirkningen. I undersøgelsen vises det, at der mangler struktur og overblik over CO2-udledning i projekterne. Samarbejdet mellem arkitekter, ingeniører, entreprenører og myndigheder er en nødvendighed, for at fremhæve bæredygtige tiltag og øge miljøvenligheden i byggerier. 

 

Heldigvis er der mulighed for at forandre disse tiltag ved blandt andet at benytte de digitale innovative værktøjer, som kan være behjælpelige til at reducere den høje CO2-udledning og forbedre processen i byggeprojekter. Disse digitale værktøjer eksisterer allerede i branchen, og det afgørende skridt er at fremme deres udbredelse og forbedre implementeringen af dem. Så kan vi sammen skabe en mere bæredygtig fremtid for byggebranchen. 

 

Download hele RIB’s bæredygtighedsrapport 2023 her

 

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078