23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Polycut.dk flamingoskære muligvis den mest robuste på markedet

Med pulsefunktionen har Polycut.dk nytænkt, hvad en flamingoskære skal kunne. Det er ikke længere nok, at den kan skære en plads midt over. En flamingoskære skal være grøn, hurtig og robust. For meget flamingo går simpelthen til spilde på byggepladsen, og det er ikke godt nok, hvis bæredygtighedsprofilen skal optimeres.

Byggepladsen er ikke at spøge med, der er et utal af elementer, der skal spille sammen. Og både store som små entrepenørmaskiner skal spille hinanden fri, når man står med arbejde op til begge øre. Derfor har Polycut.dk nu lanceret pulsefunktionen på vores flamingoskærere.

I videon kan du se pulsefunktionens i aktion.

Flamingospild. Kan det nu også være så vigtigt? Det korte svar er ja.

Byggepladsen skal være grønnere end nogensinde. Kunderne vil tættere på byggepladsen, og fremadrettet vil de vide, hvor meget materialle der er smidt ud. Pulsefunktionen er løsningen på flamingospild. En gennemtestet, patenteret funktion, der med milimeterpræcise tilskæringer - både på vådt, tørt og hårdt flamingo - gør din grønne profil endnu mere grøn.

Hvad kan den ellers?

Polycut har produceret maskiner i mere end 4 år. Og der har endnu ikke været en klage. Kort og godt - en flamingoskære der ikke går i stykker. 

På Polycut 600 PRO - Pulse Edition skærer den flamingoplader med tykkelse på op til 680mm på ca. 50 sekunder. På Polycut 500 PRO - Pulse Edition skærer den 500 mm-pladerne på blot 30 sekunder. Effektivt og uden spild.

I kataloget kan du finde flere informationer om de 3 modeller. Og ellers er vi ikke længere end et telefonopkald væk.

Forhandles blandt andet hos Erenfred Pedersen A/S.

Polycut.dk
Dalvej 4, Bjerre
8783 Hornsyld
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42380075
P nummer: 1015086676

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062