23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTI Group opkøber Diatec Group - Irlands største Autodesk-partner

NTI Group, Europas førende software- og serviceudbyder til bygge-, design- og produktionsindustrien, har i dag annonceret købet af Diatec Group.

NTI Group ('NTI') er glade for at kunne annoncere købet af Diatec Group. NTI er blandt de største Autodesk-partnere, og dette partnerskab styrker ikke kun NTIs position i Irland, men sætter også scenen for vækst og et øget niveau af support til sine kunder. Opkøbet er det femte opkøb foretaget af NTI Group i år.

Diatec Group er Irlands største Autodesk-partner og en Autodesk Platinum Solutions Provider til arkitektur-, ingeniør- og konstruktionssektoren, der fokuserer på digitaliseringen af ​​byggeindustrien og hjælper kunder med teknologiadoption, implementering, udvikling, træning og rådgivning. Diatec Group blev etableret i 1984 og har i dag mere end 50 ansatte i Dublin, Cork, Galway & Belfast.

Med opkøbet er NTI nu til stede i 12 lande med mere end 700 ansatte.

Yderligere ekspansion i Irland
"At cementere dette partnerskab med Diatec Group er et væsentligt skridt fremad på det irske marked", siger Steen Alexander, CEO for NTI Group. "Vi er overbeviste om, at vores organisationers kombinerede kompetencer vil skabe værdi for vores kunder. Sammen vil vi udnytte vores styrker og ekspertise til at lede branchen med innovative softwareløsninger, der styrker byggefagfolk. Vi kom først ind på det irske marked i sidste måned, og jeg ser frem til dette nye partnerskab og de synergier, der vil opstå heraf!".

Et solidt partnerskab
"Vi er glade for at blive en del af NTI Group. En stærk europæisk partner, der deler vores vision om at tilbyde branchens bedste service, support og rådgivning. Vi har en stærk tilstedeværelse i Autodesk Construction Cloud-området og ser frem til at støtte vores kunder endnu mere gennem NTI’s omfattende netværk af tekniske eksperter, platformintegration og unikke IP”, siger David Harpur, administrerende direktør for Diatec.

Jesper Kalko, direktør for NTI Group, tilføjer: “Velkommen til vores nye kunder og kollegaer! Rejsen indtil nu har været meget spændende, og vi ser frem til et solidt partnerskab, hvor vi fortsætter med at udvikle vores tilbud og støtte vores kunder. NTI er fortsat dedikeret til at skabe stærke relationer til vores kunder og give dem de værktøjer, de har brug for for at få succes på et stadig mere konkurrencepræget marked."

Du kan læse hele nyheden her (engelsk)

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

PBB
Peter Bjarnum Bøttern
Marketingkonsulent
pbb@nti.dk

Send til en kollega

0.089