23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtigt familiehus med Areco Easy-Clickfals

Hele Danmark og arkitektbranchen går efter at bygge bæredygtigt uden at gå på kompromis med kvalitet og det æstetiske udtryk. Hos Areco Profiles er vi rigtig stolte af at kunne levere materialer til et nyt, miljøvenligt hus, der overgår de æstetiske og indeklimamæssige høje ambitioner for bæredygtigt byggeri.

Jette og Simon Bullinger har netop færdiggjort deres nye familiehus, der havde store ambitioner om kvalitet. De ønskede, at huset skulle være så lidt klimabelastende som muligt uden at gå på kompromis med ting som komfort, brandsikkerhed og indeklima. Her har de brugt Areco Easy-Clickfals med mikroprofil til både facadebeklædningen og til taget.

Easy-Clickfals med bæredygtighed i fokus

Lige netop dette klikfalstag er et spændende alternativ til den traditionelle bånddækning, og denne case er et glimrende eksempel på, hvordan kan man kan bygge bæredygtigt uden at gå på kompromis med æstetik og komfort. Areco Easy-Clickfals sætter fokus på æstetikken og er et alsidigt materiale, der kan bruges til både facade- og tagbeklædningen uden, at der forekommer små buler.

Hele arbejdet efterlever kravene i den frivillige bæredygtighedsklasse, og ved at anvende et slankt vægsystem, som endda isolerer bedre og anvender tyndpladestål til facadebeklædning, er nettoarealet forøget betragteligt. Det er blevet til et helt værelse mere. Samtidig forbedrede det LCA-analysen med en reduceret CO2-udledning. LCA beregningen viser, at med gængse materialer opnår 5,8 CO2-ækv./m2/år med potentiale til 4,5. Og det vel at mærke med helt traditionelle materialer som: stål, træ, beton og fibergips.

Rådgivning fra start til slut

Areco har været med helt fra projektets spæde start. Dette hus har krævet meget projektering fra starten med et ønske om samme materiale til tag- og facadebeklædningen. Brugen af Areco Easy-Clickfals med mikroprofil har gjort, at huset udleder et minimalt CO2-aftryk, og Jette og Simon Bullinger fortæller, at “Vores budskab er, at det sagtens kan lade sig gøre at bygge et bæredygtigt hus med helt gængse materialer. Det vigtigste er, at man sætter sig et mål om at skabe et væsentligt mere miljøvenligt hus. Hvis ikke man selv har viden om det, så må man søge rådgivning de rigtige steder”.

Nem og montering

Hele projektet var klaret med en nem og hurtig montering. Klikfalspladen monteres nemt ved at klikke den fast i den ene side og skrue i den anden. 

Se mere om projektet på vores instagram profil, hvor Simon Bullinger fortæller om byggeriet og valget af Easy-Clickfals Micro profilen: https://www.instagram.com/arecoprofilesas/

Kontakt os

Denne case viser, at eksperimentelle materialer ikke nødvendigvis er løsningen på klimakrisen i byggeriet. Hvis du eller din virksomhed står med at ønske om at udnytte alle fordelene ved vores klikfals profil, så tøv ikke med at kontakte os på tlf.: 98 33 64 00 eller e-mail: info@areco.dk. 

Areco Profiles A/S
Industriparken 22
9575 Terndrup
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10778638
P nummer: 1000131421

Kontaktperson

KC
Kim Christensen
Salgschef
kc@areco.dk

Send til en kollega

0.062