23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få det bedste ud af din headhunter

At samarbejde med en headhunter kan være nøglen til at sikre de bedste talenter til din virksomhed. For at optimere denne proces er det vigtigt at etablere en stærk og givende dialog. Her er nogle værdifulde tips til at få mest muligt ud af den professionelle relation med din headhunter.

Åbn op for nysgerrighed

Giv din headhunter adgang til mere end blot jobprofiler. Del dine langsigtede mål og udviklingstendenser. Dette vil give headhunteren en dybere forståelse af dine behov og hjælpe dem med at identificere kandidater, der ikke kun opfylder de nuværende krav, men også har potentiale til at vokse med virksomheden.

Skab en løbende dialog

Hold kommunikationskanalerne åbne og aktive. Inviter din headhunter til regelmæssige møder, hvor I kan diskutere fremskridt, udfordringer og ændringer i rekrutteringsstrategien. Dette sikrer, at headhunteren er fuldt opdateret og i stand til at justere deres søgekriterier i takt med virksomhedens udvikling.

Vis interesse for processen

Vær engageret og vis interesse for det arbejde, din headhunter udfører. Dette kan omfatte at besvare spørgsmål, levere feedback og deltage aktivt i udvælgelsesprocessen. Jo mere din headhunter forstår dine præferencer og værdier, desto mere præcist vil de kunne identificere kandidater, der passer til din virksomheds kultur.

Bed om løbende status

Hold styr på rekrutteringsprocessen ved at bede om regelmæssige statusopdateringer. Dette sikrer, at du er informeret om fremskridt, udfordringer og potentielle ændringer i strategien. Ved at blive opdateret kan du eller din virksomhed også selv yde input, når det er nødvendigt.

Forstå nøglen til succes

Selvom headhuntere har en bred vifte af kandidater til rådighed, er det afgørende at forstå, at det er kvaliteten af kandidater, der tæller mest. I et samarbejde med TVM Skills bliver du eller din virksomhed kun vist for relevante kandidater, og det er gennem vores samarbejde, at vi definerer klare retningslinjer for, hvad der udgør en relevant kandidat. På den måde kan vi som headhunter præsentere de mest relevante kandidater hver gang. 

Hvis du eller din virksomhed står med at ønske om at udnytte fordelene ved en headhunter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf.: 26 20 79 70 eller på e-mail: SQ@TVMskills.dk. 

 

 

TVM Executive Skills ApS
Tvingsbakken 13
3200 Helsinge
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25671686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.125