23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AROS & CO en ny forretningsenhed i AROS familien

AROS Maler Entreprise opretter endnu en ny enhed i AROS familien - AROS & Co, som vil gøre det endnu nemmere for kunderne at handle med AROS.

Udløber
13. november 2033

I familien er der i dag AROS Maler Entreprise, AROS Development og AROS Clean, som henholdsvis varetager malerentrepriser, entrepriser indenfor skillevægge i porebeton eller gips/fibergibs, lofter og inddækninger samt rengøring. 
I den nye enhed AROS & Co, er alle medarbejdere i administration, beregning og salg fra de tre selskaber fremadrettet samlet.
 
Det betyder, at kunderne ikke behøver at tænke på, om de skal kontakte AROS Maler Entreprise, AROS Development eller AROS Clean. Medarbejderne i administration, salg og beregning kan betjene alle selskaber, og kunden har således kun én indgang til AROS selskaberne.
 
Når der laves kontrakt med et selskab i AROS familien, er det fortsat med det selskab, der handles med. De nuværende hjemmesider vil fortsætte men samles snart under én fælles startside – AROS & Co.
 
Direktør i AROS selskaberne, Simon Elkjær udtaler: ”Vi laver denne ændring for at gøre det endnu nemmere for vores kunder at handle med os og for i endnu højere grad end hidtil at optimere projekterne i de tilfælde, hvor kunderne ønsker at handle med flere af vores selskaber.”
 
Fakta om AROS & Co
 
AROS & Co består af AROS Maler Entreprise, AROS Development og AROS Clean, med i alt 230 medarbejdere. Virksomhederne varetager opgaver i hele Danmark og har etableret hovedkontor i Skødstrup ved Aarhus, hvor alle virksomheder ledes fra. Virksomhederne er særligt stærke indenfor DGNB certificering/bæredygtighed, arbejdsmiljø og sikkerhed, byggesagsstyring og kvalitetssikring, og blev etableret i henholdsvis 2010, 2017 og 2022.

Aros Maler Entreprise A/S
Langs Skoven 74
8541 Skødstrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35479465
P nummer: 1013212631

Kontaktperson

​E
​Simon Elkjær
Entrepriseleder
se@aros-maler.dk

Send til en kollega

0.14