23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Milford debuterer på den norske "Park og anlegg" messe

Milford, en anerkendt leverandør til grønne byer, gør debut på den norske "Park og anlegg" messe med stor forventning. Dette bliver første deltagelse på den norske messescene!

På messen, der afholdes i Norge, vil vi udstille flere af vores mest innovative og populære produkter, herunder:

Upland - terrassesystem: Upland er et revolutionerende terrassesystem, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Dette produkt tilbyder en enestående løsning til udendørs terrasseområder og er skabt med fokus på holdbarhed og æstetik.

Greenwall - Wiresystem til grønne vægge: Greenwall er et alsidigt wiresystem, der muliggør oprettelsen af imponerende grønne vægge. Dette produkt er ideelt til dem, der ønsker at tilføre naturen til deres bymiljø uden at bruge plads på jorden.

Contrast Freestyle - Kantafgrænsning med designfrihed: Contrast Freestyle er en kantafgrænsningsløsning, der giver designmuligheder uden begrænsninger. Dette produkt giver landskabsarkitekter mulighed for at udtrykke deres kreativitet og skabe smukke udendørs rum.

Besøgende på messen vil have mulighed for at se vores produkter i aktion og høre mere om, hvordan de kan bruges i projekter. 

Mød Milford på stand D04-14 onsdag og torsdag til "Park & Anlegg". 

Milford A/S
Walgerholm 13-15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25617231
P nummer: 1018980521

Kontaktperson

AJ
Aksel Jensen
landskabsingeniør
ajn@milford.dk

Send til en kollega

0.078