23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VEJ-EU søsætter nu den nye Vej- og klimakoordinator-uddannelse

Forstår du, hvordan vejen indgår i fremtidens håndtering af hverdagsregn og skybrudshændelser? Og kan du planlægge vandhåndtering på vej? Hvis det er udfordringer, du møder i dit daglige arbejde, og hvis du har brug for opdateret viden, så er det nye vej- og klimakoordinator-kursus præcis noget for dig.

Det er som om, klimaforandringerne har mere fart på, end branchens viden om samme. Der foregår nærmest et kapløb, hvor vi skal følge med på mange fronter, og det at håndtere klimaforandringerne er en af flere. 

Derfor har VEJ-EU skabt en helt ny uddannelse, hvor du over tre dage får viden om vej og klima fx:

👉 Den digitale terrænmodel i planlægningen af vandhåndtering på vej (Scalgo)

👉 Konkrete vandhåndteringsprincipper og -løsninger i fremtidens klimavej

👉 Hvordan vejregler, (trafik-)sikkerhed og tilgængelighed kan spille sammen med fremtidens behov for vandhåndtering i vejen

Formålet med kurset er overordnet set at give dig indblik i forholdet mellem klimaudfordringer og vandhåndtering i vejarealet. Du får en forståelse af den rolle, som vejen spiller i fremtidens håndtering af hverdagsregn og skybrud i byerne. Som et led i denne forståelse bliver du også undervist i brugen af Scalgo – den digitale terrænmodel i planlægning af vandhåndtering på vej.

 
Kurset strækker sig over tre dage og består både af undervisning og gruppearbejde samt en besigtigelsestur i Klimabyen i Middelfart. Der vil afsluttende være en eksamen, hvorefter du kan kalde dig Vej- og klimakoordinator.

 

Læs mere her: https://vej-eu.dk/da/miljoe-og-klima/vej-og-klimakoordinator-241885/

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.078