23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PAINT BORER TCG – nøjagtig og pålidelig måling af tykke lag

Undgå store omkostninger og kompleks kalibrering ved destruktiv lagtykkelsesmåling på ikke-metalliske underlag.

Strenometer ApS er glade for at kunne præsentere PAINT BORER TCG fra Erichsen GmbH & Co. KG.

Nøjagtig måling af lagtykkelser større end 2.000 µm kan være både teknisk og økonomisk udfordrende. Konventionelle ikke-destruktive metoder kræver ofte kompleks kalibrering og medfører betydelige omkostninger. Med PAINT BORER TCG kan vi nu tilbyde et enkelt og omkostningseffektivt alternativ baseret på kileskæringsmetoden hvor belægningen kun beskadiges let på små punkter og nemt kan repareres efterfølgende. 

PAINT BORER TCG er en pålidelig løsning til måling af lagtykkelse på ikke-metalliske underlag, som fx beton, puds, afretningslag, træ og plast. Måleprincippet er baseret på den standardiserede kileskæringsmetode hvor der bores i prøven ved en defineret vinkel. 

Lagtykkelsesmåler PAINT BORER TCG er specielt designet til nøjagtig måling af "tykke lag" og har et måleområde på op til 6.000 µm hvilket er tre gange så stort som hos andre tilsvarende værktøjer, fx Erichsens anerkendte Paint Borer 518 MC. Instrumentet fås i 2 versioner: en analog hvor vurderingen fortages gennem en lyslup med en skala i 0,1 mm opløsning (i trin af 75 μm), og en digital hvor vurderingen sker via softwaren "WedgeSoft X", der importer og behandler billeder taget med et digitalt mikroskop, smartphone, tablet eller lignende.

Instrumentets specielle bor har en halsdiameter på Ø 10 mm, der passer til de mest almindelige boremaskiner, og PAINT BORER TCG er nem at betjene: Bor ved en passende lav hastighed så lodret som muligt gennem laget der skal måles indtil undergrunden er synlig, og vurder lagtykkelsen enten gennem lysluppen eller ved hjælp af WedgeSoft X- softwaren.

Yderligere information om PAINT BORER TCG kan hentes hos: 
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

Send til en kollega

0.125