23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød SYSTRA på Kortdage 2023

SYSTRA Danmark stiller igen i år med et hold af vores specialister, der står klar til at mødes til en snak om, hvordan data kan hjælpe med at drive en bæredygtig udvikling.

Den 1. og 2. november er det igen tid til at mødes omkring fremtidens digitale løsninger, når Geoforums Kortdage samler hele GIS- og geodatabranchen i Odense, og SYSTRA er selvfølgelig med.

Kortdage afholdes af foreningen Geoforum og er Danmarks eneste konference, som samler hele GIS- og geodatabranchen. I år sættes der fokus på forskellige temaer, der omgiver og påvirker den danske Geodatabranche, og hvor anvendelsespotentialet for kort, GIS og geodata er stort. Hvis du interesserer dig for kort, informationsgrafik, geodata, geoinformation eller GIS – så er Kortdage for dig.

SYSTRA stiller igen i år med et hold af vores specialister, der på udstillingsplads S3 står klar til at mødes til en snak om, hvordan data kan hjælpe med at drive en bæredygtig udvikling.

Fremtidens udfordringer kræver digitale løsninger
Når vi skal forberede os på et vådere klima, så kræver det digitale løsninger. Det er emner, vi sætter på dagsordenen på årets konference, hvor vi igen i år har to indlæg på programmet, som du ikke må gå glip af:

  • Retsligt bindende kort – når beskrivelser ikke er nok v/ Hans Larsen
  • Visualisering af oversvømmelser – når tid er kritisk v/ Johan Hartnack

Vi glæder os til to dage med inspiration, møder på tværs af branchen og gode faglige indlæg.

Ses vi?!

Følg også med i hvad vi laver på LinkedIn og Instagram.

SYSTRA Danmark A/S
Kay Fiskers Plads 10
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26048494
P nummer: 1003417022

Kontaktperson

Johan Hartnack
Afdelingschef
jhartnack@systra.com

Send til en kollega

0.079