23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kontrollér og regulér dine processer

Kan du kontrollere og regulere dine væsker og gasser som du ønsker? GF Piping Systems tilbyder utallige løsninger når du skal have styr på dit flow.

Den globale leverandør af rørsystemer GF Piping Systems præsenterer sine løsninger til procesautomation i en komprimeret oversigt på 16 sider.

Her får man et godt overblik over kuglehaner, membranventiler, butterflyventiler, aktuatorer samt alle de andre proceskontrolventiler som findes. Samt vigtigst af alt, hvordan det hele kan kombnineres så den rette løsning findes.

GF Piping Systems tilbyder utallige løsninger når du skal have styr på dit flow.

Kuglehaner
Fra en enkel, manuelt betjent kuglehane til en fuldt automatiseret kuglehane med aktuator og tilbagemelder styret via en app
Membranventiler
Den elektriske membranventil e-Diastar reducerer tidskrævende manuelle operationer i anlægget. Nem og hurtig eftermontering af håndbetjente ventiler er mulig uden demontering.
Butterflyventiler
Butterflyventiler i plast ruster ikke og type 565 har samme dimensioner som metalventiler og kan dermed nemt anvendes ved renovering af rørsystemet.
Aktuatorer
Pneumatiske og elektriske aktuatorer som kan konfigureres specifikt til den enkelte applikation. Er der brug for batteri-backup, AS-interface til kommunikation etc. Vi finder en løsning.
Proceskontrolventiler
Der findes mange forskellige løsninger f.eks. kontraventiler, drosselventiler, vandstrålepumpe, pilotventiler etc. Vi har med sikkerhed den rette løsning til dit behov.

Klik her, hvis du vil vide mere om procesautomation .

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315
P nummer: 1002180577

Kontaktperson

JZ

Send til en kollega

0.078