23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan løfter ingeniørteamet i Odense Havn fagligheden til nye højder

Kompetenceudvikling er en langsigtet investering i både medarbejdere og virksomhed, som resulterer i en mere kompetent og motiveret arbejdsstyrke. Her kan du læse om, hvordan ingeniørteamet i Odense Havn arbejder med at styrke deres kompetencer i bl.a. Inventor, Inventor Factory og NTI TOOLS Inventor.

Med sine 8,5 mio. m2, svarende til ca. 1200 fodboldbaner, er Odense Havn Danmarks største internationale erhvervshavn, som alene i 2021 håndterede 3,1 mio. tons gods.

Derfor råder havnen i dag over faciliteter, materiel og logistikløsninger samt specialuddannet personale til at betjene de forskellige typer kraner, som havnen besidder, for bl.a. at håndtere godset.   

I Odense Havn er visionen, at fremtiden bygges på især viden, men også vilje og mod.

Og netop viden er en vigtig parameter i ingeniørafdelingens arbejde, som bl.a. indbefatter at bistå med tekniske beregninger til at udføre de mange komplekse løft med kranerne.

For som de siger: ”Selvom vi ofte håndterer kæmpestore ting, er det i sidste ende de små millimeter, der får tingene til at lykkes.”

Ovenstående illustrerer vigtigheden af at have de rette kompetencer til at foretage de helt eksakte beregninger på løft, som laves i Autodesk Inventor, så alt foregår sikkerhedsmæssigt forsvarligt og mest omkostningseffektivt. 

Johnny Ferreira Scharff, som er teamleder i ingeniørafdelingen, fortæller:

Vi er en lille afdeling. Derfor opstår der ofte situationer, hvor vi skal have flere hatte på, så det er afgørende, at vi har kompetencerne til at favne bredt. Det betyder, at vi skal have god indsigt i, hvordan Inventor og de forskellige funktioner fungerer, og at vi udnytter og bruger det på den mest effektive måde.”   

Læs hele casen, og hvordan de lykkes med kompetenceudvikling her

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

PBB
Peter Bjarnum Bøttern
Marketingkonsulent
pbb@nti.dk

Send til en kollega

0.067