23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtig succes med EPD!

Enhver virksomhed, der sigter mod bæredygtighed, ved vigtigheden af at give deres kunder den nødvendige information og det er her, Environmental Product Declarations (EPD) kommer ind i billedet.

EPD'er giver dine kunder den nødvendige data til at træffe informerede beslutninger. De tjener også som et kraftfuldt værktøj til bæredygtighedsrapporter og -certificeringer, målopfølgning og dokumentation af overholdelse af krav.

I en tid, hvor bæredygtighedskravene til virksomheder er stærkt stigende, er det afgørende at have en struktureret og proaktiv tilgang til bæredygtighed. Udarbejdelsen af EPDer (Environmental Product Declarations) og de resultater, der opnås, udgør en solid platform for din virksomheds bæredygtighedsinitiativer.

Vores EPD TEAM
Hos Frandsen & Søndergaard har vi et team, som kun sidder med EPD, som en specialiseret enhed rådgiver og hjælper de med hele processen.

Lasse Hagerup - “Mine spidskompetencer er projektledelse, livscyklusvurderinger samt indgående kendskab til byggeriets mange processer og faser..."

Greta Szefer - ”Mine spidskompetencer er livscyklusvurderinger (LCA), og udarbejdelsen af miljøvaredeklarationer (EPD’er)”.

Edvinas Damukaitis - "Mine spidskompetencer er livscyklusvurderinger (LCA), og udarbejdelsen af miljøvaredeklarationer (EPD’er) samt databehandling generelt i bla. Excel”.

Læs mere her

 

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.078