23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jysk totalentreprenør er med til at modernisere bydelen Gadehavegård i Taastrup

Byggeselskabet PAULSEN A/S har indgået aftale om ældreboliger til Gadehavegård.

Opførelse af 54 ældreboliger fordelt over fire etager, i to bygningsenheder, på samlet 3.960 m². Under den ene af enhederne etableres desuden kælder på ca. 472 m². Boligerne udføres i en variation af tre typelejligheder med 2-3 værelser og hver bolig har enten altan eller terrasse.

Hver bolig har adgang via altangang til en entré som giver forbindelse til resten af lejligheden, som for alle lejlighedstyperne består af: køkken, stue, 1-2 værelser samt badeværelse. Køkken og stue udføres i samme rum, men med en klar opdeling vha. en ”ø” som adskiller køkkenet fra stuen. Lejlighederne udføres med åbne forbindelser med niveaufrie overgange og et overordnet fokus på at lejlighederne skal være nemt tilgængelige for dets beboere.

Projektet er en del af en større plan for den moderniserede bydel Gadehavegård i Høje Taastrup, hvor visionen for området omfatter et diversitivt, grønt og klimavenligt boligområde med stærke fællesskaber og godt naboskab på tværs af boligtyperne for ældre, studerende, samt familier med børn. Arbejdet med udviklingsplanen forløber over flere etaper fra 2022 til 2030, hvoraf opførelsen af de 54 ældreboliger er en del af Etape 1.

Aftaleprocesserne med underentreprenører er igangsat og vi opfordrer derfor at interesserede henvender sig til Byggeselskabet PAULSEN, for muligheden at afgive tilbud på dette projekt.

Vi hos Byggeselskabet PAULSEN takker for det forestående stærke samarbejde med vores bygherre Domea.dk samt arkitekt og ingeniør LB Consult – Norconsult A/S.

Læs mere om Gadehavegård-projektet, og andre af vores projekter, under vores referencer: https://www.byg-paulsen.dk/referencer.aspx.

Projektet udføres i totalentreprise med opstart i foråret 2024 og forventes afleveret i efteråret 2025.

Billeder af: Domea.dk s.m.b.a.

Byggeselskabet PAULSEN A/S
Erhvervsvej 2A
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26988616
P nummer: 1010649745

Kontaktperson

TP
Torben Petersen
Sektionschef, Sjælland
+45 30369729 tp@byg-paulsen.dk

Send til en kollega

0.078