23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du træt af materialetavler, der ikke er up-to-date?

kajoule giver hele teamet det fulde overblik over alt udstyr, og hvem, der har hvilket udstyr, og hvor det befinder sig. Det sparer dig og dit team for meget tid og bøvl og frigiver fakturerbare timer.

Byggebranchen har længe kaldt på en løsning, der fungerer ordentligt, og som giver et overblik over, hvor firmaets udstyr befinder sig. Mange har forsøgt sig med GPS-trackere, der hurtigt løber tør for batteri, og som ikke har et ordentligt og brugervenligt styresystem. Nu er ventetiden ovre: kajoule er den komplette løsning, der med et nemt og enkelt setup giver dig det fulde overblik over dit udstyr i realtid. Du sætter en tracker på dit udstyr, downloader en app og tilføjer brugere, og så er du i gang.

kajoule giver dig, der er økonomiansvarlig ro i maven: dels sparer du meget tid og dermed personaleomkostninger ved ikke længere at lede efter bortkommet udstyr. Du sparer desuden penge, idet du slipper for omkostninger ved at skulle erstatte bortkommet udstyr.

kajoule giver samtidig dig, der dagligt bruger udstyret, ro i maven: Slut med bekymringer om, hvorvidt det udstyr, du skal bruge, når du møder ind, mon er der. Og slut med dårlig samvittighed eller forklaringsproblemer, hvis noget af det udstyr, du har fået udleveret, forsvinder af den ene eller den anden grund.

Læs mere på www.kajoule.com

kajoule
Vestre Ringvej 45A
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26018269
P nummer: 1010303512

Kontaktperson

NBA
Nicky Bech Andersen
Sales Manager
+45 20 83 18 00 nba@kaastrupandersen.dk

Send til en kollega

0.078