23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Archicad 27 er ude – Nyhedsbrev fra GCDK okt. ’23

I oktober-nyhedsbrevet kan du blandt andet læse om nyheder i Archicad 27, DesignLCA 4.9 og 2 gange BIM for landskabsarkitekter.

Så er Archicad 27 ude.

Der er masser af nyheder, og en af de største er Design Options, der gør det muligt at arbejde simultant på flere forskellige designforslag i én fil uden at de forstyrrer hinanden. Derudover er der afstandsguides, bedre grafisk styring af Schedules og opdateret Attribute Manager og meget, meget mere.

Få mere info ved at se vores Tips & Tricks webinar om nyhederne i Archicad 27

Du kan også læse vores blogindlæg, hvor vi også gennemgår de nye features.

Derudover har vi valgt at bringe følgende nyheder i nyhedsbrevet:

DesignLCA 4.0 webinar 
I den anledning af at DesignLCA er ude i version 4.0 har vi afholdt et opgraderings-webinar, der gør dig klogere på hele LCA-workflowet.

Se DesignLCA webinar

Interview med LYTT 
Danske Arkitektvirksomheder har interviewet Karen Marie Fisker Langkjer, Associeret partner og leder af LYTT Bæredygtighed i anledning af vores nye samarbejde om LCA på landskabsprojekter.

Læs interview med LYTT 

Gratis kursus for landskabsarkitektstuderende 
14. – 15. november 2023 afholder vi samarbejde med Danske Landskabsarkitekter og Land Software kursus i BIM for landskabsarkitekter. Kurset er gratis for studerende og nyuddannede medlemmer af Danske Landskabsarkitekter. 

Info og tilmelding BIM for landskabsarkitekter

DesignLCA får international udbredelse 
5. oktober 2023 præsenterer Thomas Graabæk DesignLCA på kickoff eventet for ‘BIM as a Tool for Sustainable Building Life Cycles in Bulgaria.'-udviklingsprojektet, der løber af stablen i Sofia.

Læs mere om DesignLCA i Bulgarien

Lav dine egne BIM-objekter
I Archicad har du mulighed for at programmere avancerede parametriske objekter – du kan også integrere en grafisk brugerflade i objekterne, så det bliver nemt og intuitivt at gennemskue de forskellige funktioner i objektet.

Læs mere om GDL-programmering

Nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark? 
Hvis du vil holde dig opdateret om BIM, læse interviews med udvalgte aktører eller vide mere om LCA, kan du tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev. 

Du tilmelder dig her →  

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.078