23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SALTO Homelok opnår prestigefyldt pris

SALTO Systems Homelok vinder "Residential Shared Space Platform Of The Year" til PropTech Breakthrough Awards. Prisen uddeles af PropTech, en non-profit interesseorganisation, hvis formål er at fremme innovation og teknologi inden for fast ejendom, byggebranchen og det byggede miljø.

SALTO Homelok blev valgt blandt 1.700 nomineringer fra 12 forskellige lande. Valget faldt på netop SALTO Homelok, fordi løsningen udvisker grænserne mellem teknologi og fast ejendom med en alt-i-én-løsning, der integrerer:
 
☑ Smart adgangskontrolteknologi
☑ Hardware
☑ Cloud-software
☑ Digitale nøgler
☑ Global servicesupport
☑ Inklusiv Apple Wallet-nøglekompatibilitet.
 
SALTO Homelok muliggør et moderne nøglefrit liv for beboere, strømliner driften for administratorer og ejere og forbedrer sikkerheden på tværs af alle typer boligejendomme.
 
”Ved at udviske grænserne mellem teknologi og fast ejendom tilbyder Homelok masser af funktioner, muligheder, software og hardwareteknologier og fungerer som en one-stop-shop for alle adgangsbehov. Det er den ultimative løsning, som vil revolutionere den måde, folk får adgang til og bor i deres ejendomme. Samtidig tilbyder den et nyt niveau af sikkerhed og bekvemmelighed”, siger Bryan Vaughn, Managing Director hos PropTech Breakthrough Awards. 💥🔒👌🏼.
 
Læs mere om PropTechs begrundelse for at give prisen til Homelok på https://hubs.li/Q022wX3G0.
 
Vil du gerne vide mere om Homelok så kig på
➡ https://hubs.li/Q022wX7C0.
 
Du er også meget velkommen til at kontakte Key Account Manager Brian Søncksen på 📧 bso@sanistaal.dk eller 📱 30 30 09 98.

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Kontaktperson

Brian Søncksen
Key Account Manager
+45 30 30 09 98 bso@sanistaal.dk

Send til en kollega

0.079