23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bred enighed: Endelig en dansk app til værktøjsstyring og sporing af materiel, der virker

Vidste du, at statistikken siger, at byggebranchen typisk bruger 5 % af arbejdstiden på at lede efter værktøj? I en virksomhed med 50 ansatte svarer det til 6.000 kr. om dagen - så der er mange penge at spare ved at have styr på sit udstyr.

Det kan kajoule hjælpe med - setuppet er enkelt, men funktionaliteten er højeffektiv: Du sætter en tracker på dit udstyr, henter appen og tilføjer de ønskede brugere, og så er du i gang. Du kan tracke alt lige fra enkelte stykker værktøj, til trailere, stilladser, maskiner eller noget helt femte. Når trackeren er sat på, har du et fuldt overblik over dit udstyr lige ved hånden og kan i realtid følge med i, hvor udstyret er. 

Appen har mange smarte funktioner – brugerne kan tjekke værktøj ind og ud, du kan hjemkalde udstyr, du kan se, hvem der har haft et givent udstyr og sidst – men absolut ikke mindst – kan du altid finde den præcise lokation for udstyret.

Det sparer dig for frustrationer, bøvl, tid og penge: Du opnår en stor gennemsigtighed i firmaets aktiver og dine medarbejdere får mere gnidningsfri arbejdsgange, fordi de slipper for bekymringer for, om den trailer eller den boremaskine, de skal bruge i morgen, nu også er der, når de møder ind. Og så slipper de for det bøvl og tidsspilde, det giver, når udstyret ikke er der, når de møder ind. 

Læs mere på kajoule.com

kajoule
Vestre Ringvej 45A
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26018269
P nummer: 1010303512

Kontaktperson

NBA
Nicky Bech Andersen
Sales Manager
+45 20 83 18 00 nba@kaastrupandersen.dk

Send til en kollega

0.078