23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Proptech har løsningerne!

Proptech boomer og ejendomsbranchen er for alvor ved at få øjnene op for de digitale løsningers potentiale inden for energi, grøn omstilling og biodiversitet. Men kun knap halvdelen af danske ejendomsselskaber har en digital strategi og mangler digitale kompetencer. Høre Michael Ambjørn tale på Ejendomsmessen 28.september.

Der er ingen tid at spilde. De lave renters tid er slut. Nu skal der optimeres. Proptech har løsningerne. Data er det nye guld og faciliterer en ny type forretningsmodel, der skal tage hensyn til ESG, EU-regulativer og cirkulær økonomi.

Manden, der har fingeren på ejendomsbranchens digitale puls, er Michael Ambjørn, adm. direktør for interesseorganisationen Proptech Denmark.

Proptech Denmark er de seneste år vokset til over 200 medlemmer, og Michael Ambjørn er for længst forbi at skulle svare på om proptech er relevant.

Proptech Denmark opererer i krydsfeltet mellem den etablerede ejendomsbranche og de tech-iværksættere og startups, som udvikler den næste generation af forretningsmodeller, produkter og tjenester.

Derfor er Michael Ambjørn på en konstant mission for at skabe værdifuld synergi gennem co-creation, samarbejder og kommercielle partnerskaber. Og proptech er uundværlig for at nå både lokale og globale klimamål.

Ejendomsmessen vil Michael give en indføring i dansk proptech, og hvorfor den nye teknologi også er vigtig for din forretning. Han vil også præsentere den nye Proptech Guide til førende proptechløsninger på det danske marked.

Ejendomsmessen
Afholdes 27.-28. september i Brøndby Hallen
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.062