23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Årets unge rådgiver vinder prisen FIDIC Future Leadership Award

På baggrund af sin ekstraordinære indsats som projektleder inden for spor og anlæg og sit potentiale som en af fremtidens ledere indenfor branchen, blev projektleder Jyothsna Amrith fra SYSTRA Danmark hædret ved FIDIC Global Infrastructure Conference 2023 i Singapore i tirsdags.

Prisen FIDIC Future Leadership Award går til en ung ingeniør, der har gjort en ekstraordinær indsats og har potentiale som en af fremtidens ledere inden for branchen.

– Talent og nytænkning er vigtig for at udvikle vores branche, og hvor er det dejligt, når vi gennem Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) har mulighed for at fejre og hædre nogle af vores dygtige unge ingeniører. I SYSTRA Danmark er vi utrolig stolte over, at Jyothsna har vundet FIDIC Future Leadership Award – det er helt fantastisk og fortjent. Et kæmpe tillykke Jyothsna! – udtaler administrerende direktør i SYSTRA Danmark Eva Rindom

International karriere i en ung alder
Jyothsna er projektleder og specialist inden for skinneprojekter. Hun begyndte sin karriere i SYSTRA (dengang Atkins) i Indien i 2011 og har siden da taget rejsen til kontoret i England, inden hun blev ansat i Danmark, hvorfra hun er udlånt til kontoret i Norge i forbindelse med sit arbejde med udbygningen af bybanen i Bergen.

Det prisbelønnede og innovative projekt Bybanen er en offentlig transportnetværksløsning i Bergen, der fungerer som rygrad i det offentlige transportsystem. Udover letbanen involverer projektet også byudvikling- og planlægning.

Jyothsna har spillet en central rolle i projektet og har blandt andet haft ansvar for at udvikle en baneløsning, der både tilgodeser passagerernes komfort, stabil drift og bæredygtighed. Jyothsna vandt prisen Årets Unge FRI-Rådgiver tilbage i marts 2023 bl.a.  på baggrund af sit arbejde på den komplekse projektudbygning af Bybanen i Bergen og Jakarta Mass Rapid Transit i Jakarta i Indonesien.

Kontaktflade mellem Indien og Danmark
Jyothsna bliver af kolleger og samarbejdspartnere rost for sine stærke kommunikations- og samarbejdsevner. Hun har i flere år fungeret som kontaktflade mellem kontoret i Indien og i Danmark – en vigtig rolle, som har haft afgørende betydning i udviklingen af samarbejdet mellem de to kontorer.

I SYSTRA er vi ikke i tvivl om, at Jyothsna vil levere fremragende resultater i fremtiden, uanset om hun vælger at fortsætte sin udvikling inden for projektledelse og rådgivning, eller om hun kaster sig over organisationsledelse.

På billedet ses Jyothsna med prisen overrakt af FIDIC President Tony Barry og FIDIC CEO Nelson Ogunshakin.
(Fotocredit – FRI).

SYSTRA Danmark A/S
Kay Fiskers Plads 10
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26048494
P nummer: 1003417022

Kontaktperson

Marie Bjerre
Direktionskonsulent
+45 52519394 marie.bjerre@atkinsglobal.com

Send til en kollega

0.093