23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Høre Nicolai Wylich, Markedschef, Andersen & Heegaard tale om "bæredygtig bygningsautomation".

Mød Nicolai Wylich på Ejendomsmessen i Brøndbyhallen den 27. september. Oplægsholder, Nicolai Wylich er markedschef hos den tværfaglige teknikentreprenør Andersen & Heegaard A/S. Nicolai er medlem af Værdibygs gruppe for Strategiske Samarbejder og har sammen med ATP-Ejendomme udviklet et nyt koncept for effektiv forbedring af en bygning: Helhedsløsning for Bygning.

Mange års erfaring og analyser fra samarbejdet med byggeriets parter peger på automatik og bæredygtighed som væsentlige faktorer i de bygningsansvarliges agenda.

Oplægget ”bæredygtig bygningsautomatik” handler om, hvorfor bygningsautomatik spiller en central rolle i forhold til den økonomisk bæredygtige agenda.

Der er fokus på flere forhold:

Øge brugertilfredshed i bygningerne
Forbedre bæredygtigheden
Øge værdien af bygninger
 

I den offentlige sektor er der normalt mest fokus på at reducere omkostninger og forbedre til mere bæredygtige bygninger. Hos private ejendomsadministratorer er der desuden ønsker om højere lejeindtægter og øget værdi af investeringerne i byggeriet.

Oplægget ser på hvordan disse – til tider modstridende interesser – fletter sammen. Vi dykker ned i erfaringer med at bruge bygningsautomatikken til at finde de bedste forbedringer i bygningerne, som desuden gør hverdagen nemmere for både brugere og driftsmedarbejdere.

Oplægget inkluderer bygningsautomatikkens rolle i forbindelse med de seneste og kommende myndighedskrav til både nye og ældre bygninger. Både fra bygningsreglementet (BR18) og energimærkninger samt DGNB.

Til inspiration præsenteres til slut en case på Helhedsløsning for Skatteministeriet, som illustrerer, hvordan en bygning hæves fra energimærke C til B, for nul kroner i investering for bygherre.

Læs mere på ejendomsmessen.dk

Ejendomsmessen
Afholdes 27.-28. september i Brøndby Hallen
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.062