23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Succesfuld brandsikring med City Group Bolt Caps

Brandbeskyttelse af bolte og møtrikker med City Group Bolt Caps

Udløber
19. marts 2025

I nogle tilfælde ”glemmes” brandsikringen, og byggeriet er dermed ikke ordentlig beskyttet. Allerede ved 550 grader starter varmen med at deformere bolte og møtrikker, og derfor er beskyttelse bydende nødvendigt.

Med City Group Bolt Caps opnås en sikker og beskyttelse af bolte og møtrikker, idet City Group Bolt Caps omslutter hele bolten eller møtrikken i en sikker lagtykkelse, og dermed opnås 100 % beskyttelse. Med City Group Bolt Caps opnås en smuk, og rengøringsvenlig afslutning på bolte og møtrikker. Som en ekstra gevinst er det muligt at levere Bolt Caps i alle farver så det passer til stålet.

Mange er ikke bekendt med at bolte og møtrikker er en del af den bærende konstruktion, og at de derfor skal brandbeskyttes. Andre har foretaget brandbeskyttelse ved hjælp af brandmaling med rulle eller pensel, hvilket ofte har ført til et utal af påføringer, og sjældent gode resultater.
Bolt Caps er støbt i en brandhæmmende maling, og monteres med et let slag med en gummihammer, hvorefter Bolt Caps omslutter bolt og møtrik, som en pæn og nydelig afslutning.
Bolt Caps er testet og godkendt af DBI, og kan anvendes til boltsamlinger på både stål, og betonkonstruktioner i byggerier.


Mere info på ao@citygroup.dk eller på www.boltcaps.eu

City Group Brandsikring A/S
Mandal Alle 18
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38628003
P nummer: 1022428493

Kontaktperson

AO
Allan Osther
ao@citygroup.dk

Send til en kollega

0.062