23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 nye NTI-profiler, du bør møde

Vi har netop budt tre nye NTI’ere velkommen, som hver og en bidrager med talent, energi og engagement i vores to teams inden for byggeriet og industrien. Og måske du snart stifter bekendtskab med en af dem over telefonen eller face-to-face, når du har brug for sparring! Du kan møde dem her. Og så skal du selvfølgelig også præsenteres for vores nye, dygtige medarbejdere i back office.

Byggeri (AEC)

Jacob Lynge Hansen er er ny Key Account Manager i byggeriteamet i Aarhus. Han kommer fra en stilling som Account Manager hos ed A/S og skal I NTI-regi arbejde og understøtte vores kunder med salg af digitale løsninger. Du kan kontakte Jacob på jlh@nti.dk.

Lars Huusom er ansat som Product Owner for digital aflevering i Facility Management-teamet i Værløse. Lars har senest været ansat i iBinder og har derfor stor viden og erfaring fra branchen. Lars’ rolle bliver bl.a. kravsspecifikation og stakeholder management i tæt dialog med det øvrige team i Facility Management. Du kan kontakte Lars på lh@nti.dk. 

Industri (D&M)

Lars Pedersen er ny Solution Architect i MFG-teamet i Værløse og besidder stor viden inden for bl.a. design, databasestruktur, produktionsplanlægning og projektplanlægning. Lars’ rolle bliver at agere sparringspartner om digitale løsninger for NTI’s kunder inden for primært PLM. Du kan kontakte Lars på lpe@nti.dk.

Tre nyansættelser i back office

Udover at byde tre nye kollegaer velkommen til henholdsvis byggeri- og industriteamet, er back office også blevet yderligere styrket med tre nye profiler. Derfor skal et stort velkommen også lyde til:

  • Asger Holdgaard Krog, Executive Assistant, Værløse
  • Tine Braatting, Financial Controller, Værløse
  • Nanna Olesen, økonomimedarbejder, Værløse. 

Hvis du også er interesseret i en fremtid i NTI, kan du se alle vores ledige stillinger her. Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning afsted.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

PBB
Peter Bjarnum Bøttern
Marketingkonsulent
pbb@nti.dk

Send til en kollega

0.063