23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JYTAS leverer DGNB-certificeret børnehus til Ballerup Kommune

Børnehuset Troldebo opføres som DGNB-certificeret institution med flot arkitektur og sundt indeklima.

Vi har netop taget det første spadestik på et nyt 2110 m2 stort børnehus til Ballerup Kommune. Endelig kan vi gå i jorden og starte opførelsen af vores første DGNB-certificerede byggeri. Vi er spændte på at se det flotte resultat og glæder os til at opføre nye faciliteter, der har fokus på den grønne omstilling, det arkitektoniske udtryk, indeklimakrav og meget mere. 

Vi har fået mange positive bemærkninger med på vejen og ser frem til at vise det færdige byggeri, som bl.a. skal indeholde et stort og åbent fællesrum med en stor trappe og indbygget legehus, en stor multisal, grupperum, liggehaller og meget mere. 

Byggeriet, som skal rumme både børnehave- og vuggestuebørn, opføres ligesom alle vores andre institutionsbyggerier med fokus på børnene og personalet, som skal have de bedste vilkår i hverdagen. 

God ventilation og dagslysforhold er basale forventninger til byggeriet, og med DGNB-certificeringen stilles der også skrappe krav til materialevalg og hele byggeriets livscyklus. 

Bygningen indrettes med store vinduespartier med siddenicher, som giver et godt udsyn til udearealerne, sedumtag, solceller og ca. 100 m2 af bygningen opføres til foreningshus med separat indgang, køkkenfaciliteter, møderum og toiletter.

”Hos JYTAS går vi ikke på kompromis - vi leverer modulbyggeri hvor bæredygtighed, teknologi, kvalitet og arkitektur mødes som en integreret enhed. Derfor var det også en naturlig del af vores udvikling at kaste os ud i DGNB-certificering. Vi er meget begejstrede for at bidrage til den grønne udvikling i branchen og ser frem til mange lignende projekter.” – siger JYTAS’ tegnestueleder Peter Snedker Ankjær.

På projektet har vi Skala architecture med som samarbejdspartner, både som arkitekt og DGNB-rådgiver. 

DGNB-certificering (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen) er delt op I tre hovedområder: den miljømæssige bæredygtighed, den økonomiske bæredygtighed og den sociale bæredygtighed. 
Desuden bygger certificeringen på 6 kvaliteter:

·         Miljømæssig kvalitet
·         Økonomisk kvalitet
·         Socialkulturel og funktionel kvalitet
·         Teknisk kvalitet
·         Proceskvalitet
·         Områdets kvalitet

 

Mangler I plads til børnene i skolen eller institutionen, eller mangler I plads til medarbejderne?
Læs mere om jeres muligheder på jytas.dk eller ring til os og få en uforpligtende snak på tlf.: 8694 6800

Jytas A/S
Århusvej 211
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763647
P nummer: 1004654511

Kontaktperson

Annette Skarnvad Andersen
Administrationschef
+45 86 94 68 00 asa@jytas.dk

Send til en kollega

0.078