23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BS FALSEN med i kæmpe renoveringsprojekt i Frederikshavn

Projektet omhandler renovering af 538 boliger for boligforeningen Vesterport i Frederikshavn. MT Højgaard Danmark har vundet totalentreprisen på at renovere de mange boliger på i alt 40.654 m2. BS FALSEN har i samarbejde med MT Højgaard udviklet en false-løsning til netop renovering - som er effektiv og tidsbesparende.

Den nyudviklede pladefals BS FALSEN Renovering skal være et innovativt, tidsbesparende og ikke mindst konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle løsninger ved facaderenoveringer. 

BS FALSEN har produceret samt leveret produktet samlet, markeret samt opskåret i korrekte længder, passende til rå-hulsstørelserne i projektet. Herefter skal tømreren blot montere falsen på den eksisterende bagvæg, og den færdige ramme er herefter klar til vindues- og dørmontage.  

Brandsikring og mindre tidsforbrug 

Iflg. direktør i BS FALSEN Bent Sørensen åbner den nye false-løsning op for tidsbesparende og tydelige økonomiske fordele. " Den helt klare fordel ved vores produkt er den brandsikring man opnår ved brug af falsen. Vi har dokumenteret Ei60 brandgodkendelse på pladen, som kan give kæmpe besparelser ved renovering" udtaler Bent Sørensen og uddyber. " Når rammen er monteret, skal der blot isoleres med minimum 100 mm. stenuld rundt om hullet, og herefter kan man blot anvende isolering som kingspan 100 mm. eller lignende" udtaler Bent Sørensen om projektet i Frederikshavn.

Også tidsforbruget får en optimering ved brug af produktet. "Montagetiden er yderst afgørende for tømrerens fremgang. Ved at vi leverer BS FALSEN Renovering på fix-mål betyder det, at tømreren ingen tilskæring har på pladsen, og rammen kan monteres med det samme og huset kan lukkes hurtigere - hvilket har meget stor betydning." afslutter Bent Sørensen

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om det nye produkt, eller påtænker at anvende BS FALSEN Renovering i dit projekt må du endelig kontakte BS FALSEN. Eller du kan finde mere information, detaljer samt beskrivelse på www.bsfalsen.dk 

BS FALSEN takker MT Højgaard for det gode og produktive samarbejde på sagen 

Fra mht.dk 

Den samlede renoveringen af Boligforeningen Vesterport omfatter 20 boligblokke med to eller tre etager og kælder, samt fem rækkehusenheder med to etager og krybekælder.

Renoveringen af de 538 almene familieboliger omfatter blandt andet: 
Der skal skiftes mere end 4000 vinduer.
Mere end 1 million mursten skal bruges i de nye facader.
451 badeværelser bliver renoveret. 
383 altaner bliver udvidet. 
20 nye elevatorer bliver etableret.

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.062