23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smagfulde facader til Multi Marketing

Multi Marketing i Kolding er Danmarks førende grossist inden for drikkevarer, snacks og slik med reklame. Efter en grundig facaderens er deres domicil også indbydende at se på.

FÅ ET TILBUD PÅ FACADERENSKLIK HER

Hvis du nogensinde har fået reklameslik med et firmalogo på, kan det meget vel være kommet fra en reklamevirksomhed i Kolding, der hedder Multi Marketing. De er nemlig en af Danmarks førende af slagsen med masser af lækre drikkevarer, snacks og slik i varekataloget.

Smudset facade
Desværre var firmaets søstensfacade blevet hårdt ramt af alger, der havde sat sig som lakrids mellem tænderne. Hele vejen rundt om bygningerne havde facaden mørke løbere, der fik domicilet til at fremstå misligholdt og trist.

Facaderens retter op
All Remove gik derfor i gang med opgaven med at rense søstensfacaderne – en type opgave, som vores servicefolk tidligere har haft gode resultater med bl.a. på Rosengårdscentret i Odense og hos Lindab i Viby. Og efter en nedskylning med vand under lavt tryk og egnet kemi forsvandt de mørke gardiner da også fuldstændigt som dug fra solen.

FÅ ET TILBUD PÅ FACADERENSKLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

ARDA
All Remove Danmark A/S
+45 70100707 info@allremove.dk

Send til en kollega

0.078