23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arbejdsmiljøtræf 2023

BFA Bygge og Anlæg afholder i løbet af efteråret Arbejdsmiljøtræf på en række af landets erhvervs- og tekniske skoler. Igen i år er V. Brøndum A/S med som udstiller.

På Arbejdsmiljøtræf kan studerende og undervisere samt ledere og ansatte i bygge- og anlægsbranchen bl.a. høre om arbejdsmiljø og -sikkerhed samt opleve forskellige tekniske hjælpemidler og smarte løsninger fra udstillervirksomhederne.

"Vi deltager i Arbejdsmiljøtræf, fordi vi gerne vil møde de studerende samt øvrige branchefolk i en kontekst, der er særligt meningsfuld i forhold til vores produkter, nemlig arbejdsmiljø og -sikkerhed," udtaler salgskonsulent Lars Jensen og fortsætter: "Vi ønsker at være med til at vise, hvordan man kan opretholde et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvis man bruger de rette hjælpemidler, som i vores tilfælde er H-godkendte støvsugere og luftrensere til fint og sundhedsskadeligt støv."

Sæsonens første træf løber af stablen tirsdag 12. september på Syddansk Erhvervsskole i Odense. Læs nærmere om arrangementet, herunder datoer og lokationer for de kommende Arbejdsmiljøtræf her: https://bfa-ba.dk/arbejdsmiljoetraef/ 

V. Brøndum A/S på LinkedIn

V. Brøndum A/S
Sadolinsvej 14
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42039128
P nummer: 1003067877

Send til en kollega

0.062